Niets anders dan de uitgumbare Pilot Frixion pen


Uitgumbare pen ideale tool

Een uitgumbare pen is een ideale tool bij je planning en het offline schrijven van teksten.

Heb je eindelijk je ideale planner of beeldschoon notitieboek aangeschaft, maak je er een kliederboel van! Je hebt je vergist, er wijzigt iets of je maakt een taalfout. Niets is vervelender dan geklieder, gekras en doorhalingen in jouw planning of aantekeningen.

Mooi notitieboek gekocht

Ken jij dat? Je hebt een prachtig notitieboek of planner gekocht maar je begint er maar niet in. Die beeldschone gladde, ongeschonden witte pagina’s… Zo zonde zou het zijn als je je verschrijft. Maar plannen veranderen, tijdstippen moeten soms aangepast en je wil hier en daar natuurlijk ook een accentje aanbrengen. En dan heb ik het nog niet eens over de schrijffouten die je door de haast misschien maakt.

Smetteloos

Als je dan eindelijk over de drempel ben wil je natuurlijk wel dat je lievelingsplanner of notitieboek zo netjes en overzichtelijk blijft als jij in gedachten had. Dat blijft hij zeker als je er niet in schrijft. Ik hoor het regelmatig van klanten; “ik ben er nog niet in begonnen, hij is zo mooi”. Tja, maar daar heb je hem natuurlijk niet voor gekocht.

Pilot Frixion pennen en markers

Nu kun je twee dingen doen:
- je laat je planner of notitieboek in een la liggen, doet er niets mee, zodat hij zeker netjes blijft;
- of je gaat van jouw aanschaf genieten, mee pronken en lekker vullen met waar je hem voor gekocht hebt.
Hoe je hem dan netjes kunt houden? Wij hebben een oplossing: de Pilot Frixion pennen en markers.


Hoe werkt de uitgumbare inkt?

Nou wil je natuurlijk ook weten hoe de uitgumbare inkt van Pilot Frixion werkt. De thermische inkt gebruikt in de Frixion pennen is uitwisbaar. Je kunt gewoon correcties aanbrengen als je iets in je planner of notitieboek geschreven hebt. Op de achterkant zit een soort speciale gum-punt en met dit speciale uiteinde “gum” wat je geschreven hebt weer weg. Door wrijving kom je al snel aan 60°C, wat de inkt onzichtbaar maakt. De inkt wordt terug zichtbaar bij een temperatuur lager dan -10°C.

Waar is mijn tekst gebleven

Dikke paniek toen mij dit de eerste keer gebeurde: wanneer je je notitieboek of planner aan een warmtebron blootstelt, zoals: verwarming, dashboard van een warme auto of bij het maken van kopieën, kan het papier voldoende opwarmen om de Frixion inkt te laten verdwijnen. Toen ik de lege pagina’s zag schok ik enorm, maar heel kort je planner of notitieboek in de diepvries leggen (in een plastic zak) zorgt dat de  thermische inkt weer zichtbaar wordt (als de temperatuur lager dan -10°C is). De teksten komen terug zodra het is afgekoeld (gelukkig  :-)

Pen in de zon

En heb je je pen in de zon laten liggen en schrijft hij niet meer? Als je zeker weet dat de inkt niet op is kan het ook opgelost worden op bovenstaande manier.  Zo kan jij weer lekker verder schrijven.

Nooit meer anders

Kortom, sinds ik met Pilot Frixion pennen en markers werk, wil ik echt niet meer anders. Superhandig ook in het Dik Braindump Blok van Paper Time. Je geeft na het braindumpen de taken een bijpassend kleurtje: direct inplannen, komende periode inplannen of binnen 3 maanden. Lekker overzichtelijk als je wekelijks je planning gaat maken. Mijn notitieboek, Dik Braindump Blok en planner blijven netjes, ik durf zonder twijfel te beginnen in een mooi nieuw opschrijfboek en de Pilot Frixion pennen schrijven nog fijn ook!

Eindelijk beginnen

Wil jij nou ook eindelijk beginnen in je nieuwe planner of notitieboek? Paper Time heeft de fijnste kleuren Pilot Frixion markers uitgezocht en de nieuwste kleuren Pilot Frixion ballpoints. De markers zijn verkrijgbaar als aantrekkelijk geprijsd pakketje met 2 mooie Paper Time schriftjes erbij. 
    12-07-2021 14:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.