Werken met Paper Time

Werken met Paper Time

Paper Time is een slimme (en mooie) combinatie van een agenda (40 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block in 1! De planner is niet datumgebonden, dus je kunt op elk moment van het jaar starten met plannen.

Het is dus NIET een gewone agenda. Er zitten namelijk 40 werkweken in die je aan het begin van je werkweek indeelt. Deze weken zitten vast in de ring, net als de 12 maanden (social media) planner en de pagina's met notitieruimte. Onderaan deze webpagina kun je door de pagina's van de planner bladeren om ze te te bekijken. Daarnaast zitten er ook nog 2 vellen stickers in (tabstickers en pictogram stickers). In de geschenkdoos zit naast de planner ook een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes (50 vellen) die je in je werkweek kan klikken als je een extra drukke dag hebt.

1. Zet datum- en tijdgebonden zaken in je agenda gedeelte. Bijvoorbeeld deadlines en afspraken. Niet je taken want dan verlies je gelijk overzicht;
2. Taken kun je het beste allemaal in het overzicht zetten, zodat je direct ziet wat van belang is en wat je dus eerst moet doen;
3. Wees bewust van je taken en sta stil bij wat je moet doen. Als je het opschrijft kan het uit je “volle” hoofd en kun je nadenken over wat je moet doen, wat eerst af moet en wat tussendoor kan.
4. Plan ook tijd in om te plannen :-)
MEER LEZEN OVER WERKEN MET DE PLANNER>

Wil je de planner nóg completer maken dan die al is? Dan kun je losse setjes projectplanpagina's en notitieblaadjes bestellen. Die kun je heel eenvoudig toevoegen door het unieke inkliksysteem. Ook als je inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes op zijn kun je in de webshop setjes bijbestellen.
 
Plannen wordt leuk
De planner is ideaal voor op je bureau en is makkelijk om mee te nemen naar je afspraken. Echt een lijfboek! Heel praktisch, veel notitieruimte en deels verplaatsbare pagina’s. Zo houd je je werkweek overzichtelijk en bepaal jij zelf welke activiteit op welk moment aandacht krijgt! Je kunt je werkdag niet beter beginnen: even een momentje voor jezelf, offline je werk indelen, focus hebben en grip krijgen op al je werkzaamheden. Hoe fijn is dat?! Paper Time is geen time-management, maar aandachtsmanagement.
Planner bestellen>           
Losse navullingen bestellen>

Weekoverzicht Paper Time werkplanner: