Werken met Paper Time

Werken met Paper Time

Paper Time Special Edition is een slimme (en mooie) combinatie van een agenda (52 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block in 1! De planner is niet datumgebonden, dus je kunt op elk moment van het jaar starten met plannen.

In de planner zitten 52 werkweken en een dagindeling/to-do-blokje, de week deel je aan het begin van je werkweek in. Reserveer een vast moment hiervoor. In de ringband zitten ook de maanden (social media) planner en de pagina's met notitieruimte.
Los verkrijgbaar:
- stickers
- navulling 52 weken
- dagindeling/to-do-blokje (los blokje met 50 vellen) die je in je werkweek kan toevoegen als je een extra drukke dag hebt.

1. Zet datum- en tijdgebonden zaken in je agenda gedeelte. Bijvoorbeeld deadlines en afspraken. Niet je taken want dan verlies je gelijk overzicht;
2. Taken kun je het beste allemaal in het overzicht zetten, zodat je direct ziet wat van belang is en wat je dus eerst moet doen;
3. Wees bewust van je taken en sta stil bij wat je moet doen. Als je het opschrijft kan het uit je “volle” hoofd en kun je nadenken over wat je moet doen, wat eerst af moet en wat tussendoor kan.
4. Plan ook tijd in om te plannen :-)
MEER LEZEN OVER WERKEN MET DE PLANNER>
 
Plannen wordt leuk
De planner is ideaal voor op je bureau en is makkelijk om mee te nemen naar je afspraken. Echt een lijfboek! Heel praktisch, veel notitieruimte en navulbare pagina’s. Zo houd je je werkweek overzichtelijk en bepaal jij zelf welke activiteit op welk moment aandacht krijgt! Je kunt je werkdag niet beter beginnen: even een momentje voor jezelf, offline je werk indelen, focus hebben en grip krijgen op al je werkzaamheden. Hoe fijn is dat?! Paper Time is geen time-management, maar aandachtsmanagement.
Werkplanner Special Edition bestellen>