Paper Time Story: het verhaal achter Paper Time

Grip op je werkdag voor zelfstandigen en werknemers

Paper Time werkplanner

Al heel lang “in de planning”
Marloes Lubberding startte in 2017 Paper Time. Als grafisch ontwerper heeft zij veel losse opdrachten en werkzaamheden die vaak snel af moeten en door elkaar lopen.

Haar hoofd zat vol en ze voelde zoveel druk dat ze uiteindelijk veel minder werk afkreeg dan dat zou moeten. Wat is urgent, wat kan je even tussendoor doen, wat moet je nog doen voor je social media-accounts, welke gespreksnotities moet je nog verwerken.

Al jaren heeft ze als zelfstandig ondernemer gewerkt met agenda’s, losse plakmemo’s, losse briefjes en lijstjes om al mijn werkzaamheden te structureren. Meestal ging ze hier speciaal even voor zitten aan het begin van haar werkdag. Op een gegeven moment knipte ze handmatig papiertjes die ze in de ring van mijn agenda kon klikken en verplaatsen. Deze manier van werken gaf mij zoveel meer rust in mijn hoofd. Er ontstond ruimte om te creëren…

Zij ontwikkelde voor Paper Time de “grip op je werkdag stappenmethode”. Deze manier van werken geeft zoveel meer rust in je hoofd. Geen wonderpil zodat je ineens zeeën van tijd hebt, maar een fijne methode om grip op je werkdag te krijgen en ruimte om te creëren… 

Deze methode met als tool de Paper Time Werkplanner was niet bedacht en binnen een week gemaakt. Allereerst was het zoeken naar de juiste leveranciers niet makkelijk: Marloes had precies in haar hoofd welke kwaliteit en kleur het materiaal moest hebben. Uiteindelijk kwam eerst de Werplanner 1.0 op de markt welke binnen 1,5 jaar ook volledig was uitverkocht. Tijd om alle ontwikkelingen en aanpassingen door te voeren met als als eindresultaat de ideale Werkplanner Special Edition (2019). Marloes is trots dat ondanks veel obstakels onderweg het eindresultaat een kwalitatief product is die zij zelf zou willen kopen.

Zij is er van overtuigd dat Paper Time werkplanner een offline plansysteem is wat niet alleen voor haar, maar voor meer werkende en ondernemende vrouwen een ideale oplossing is.

Wil je de planner even bekijken? Klik dan hier 
Onderaan zie je een afbeelding van de weekindeling.