Paper Time movie

 
VOLDAAN EN TEVREDEN?

Soms word ik gewoon moe van mijzelf! Ik ben nogal ondernemend, zie overal kansen en kan regelmatig als ongeleid projectiel alle kanten opschieten. Soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen! Er is meer focus nodig denk ik (ik weet het wel zeker) om mijn plannen uit te werken en mijn doelen te bereiken. Maar zeker ook meer tijd voor mijzelf over te houden, blij te zijn, te genieten… En dat is best lastig!

HOE DOEN ANDEREN DAT?
Het is altijd goed om met mensen te overleggen die in eenzelfde situatie zitten. Kun je wat van leren en een beetje feedback kan wonderen doen. Tijd voor een interview! Ik vroeg aan een onderneemster waar ik regelmatig mee samenwerk, Marlies, hoe zij met al haar plannen en dagelijkse taken omgaat.

Zij vertelt dat de dagen zo voorbij zijn! Je komt om in de losse opdrachten en werkzaamheden die je af moet krijgen. Je hoofd zit vol en je voelt zoveel druk waardoor je uiteindelijk veel minder werk afkrijgt dan zou moeten. Maar je hebt nog zoveel plannen! Het lijkt wel of je er nooit aan toekomt. Wat is urgent, wat kan je even tussendoor doen, wat moet je nog doen voor je social media-accounts, welke gespreksnotities moet je nog verwerken... Waar wil je naartoe en wat zijn je doelen… Hoe kun je die bereiken…  
Luister naar haar verhaal in dit korte filmpje.

Spreek je, Marloes

PS Op zoek naar handige tools om rust in je hoofd, grip op je werkdag en meer ruimte te krijgen om bezig te zijn met wat jij graag doet?
Gebruik de Paper Time werkplanner en/of download de Paper Time Focus-methode (printable)