KLACHTEN & RETOURZENDEN

KUNNEN DE ARTIKELEN RETOUR?
We hopen dat je net zo blij wordt van je bestelde product(en) als wij. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan mag je deze uiteraard terug sturen*. Dit kan tot uiterlijk 14 dagen na factuurdatum. Zorg er wel voor dat je de producten goed verpakt, alleen onbeschadigde items worden door ons als retour geaccepteerd. Vergeet ook niet het retourformulier bij te voegen; deze is aan te vragen via info@paper-time.nl. Na ontvangst en goedkeuring van je retour krijg je het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening.
NB: geldt alleen voor producten die via onze webshop zijn verkocht. Wanneer je een product hebt aangeschaft via een wederverkoper kan je product alleen daar worden geretourneerd. Stuur je deze naar ons, dan kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.

WAT ALS IK EEN KLACHT HEB?
Natuurlijk behoort je bestelling in goede staat bij jou te worden bezorgd. Is er onverhoopt iets beschadigd of ben je ergens anders ontevreden over? Neem dan contact met ons op via info@paper-time.nl. Wij doen er alles aan eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen!