Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband
Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband Werkplanner of Groenplanner A5 ringband
Werkplanner of Groenplanner A5 ringband
4 Reviews | Review toevoegen
Werkplanner of Groenplanner A5 ringband
€ 27,95
Prijs per Stuk
Het aantal Paper Time spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 18
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

NIEUW

Kies jouw kleur en systeem
PAPER TIME WERKPLANNER OF GROENPLANNER

Voel jij ook de grip op wat je moet doen verdwijnen? Waarschijnlijk herken je het wel; je hebt een drukke baan of bent zelfstandig onderneemster met veel verschillende opdrachten. Je bent zo druk dat je tijdens het werken regelmatig dingen vergeet en bent met van alles bezig maar niets komt af. Langzaam voel je de grip op wat je moet doen verdwijnen! Tijd voor orde in de chaos. Tijd voor papier! Een papieren plansysteem kan je redding zijn. En Paper Time heeft daarvoor handzame A5 ringbandje in de kleuren Lily Green, Dusty Rose, Mushroom Grey-taupe, Fresh Morning Blue of Deep Vintage Pink. Vul de ringbandjes met bijvoorbeeld de praktische inhoud van de werkplanner of groenplanner en bestel gelijk een extra ringbandje voor het blogblok, de blaadjes voor projectplanning of gewoon notitievellen. 
Tip: laat je liefde voor groen samen te laten smelten met je dagelijkse beslommeringen met de groenplanner inhoud! Mix & match!

Werkplanner systeem

Paper Time Werkplanner is een slimme (en mooie) combinatie van een agenda (52 werkweken), notitieboek en to-do-block in 1! De planner is niet-datumgebonden, dus je kunt op elk moment van het jaar starten met plannen.
In de planner zitten 52 werkweken en een dagindeling/to-do-blokje, de week deel je aan het begin van je werkweek in. Reserveer een vast moment hiervoor. In de ringband zitten ook de maanden planner en de pagina's met notitieruimte.
Daarmee is de Werkplanner de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Eindelijk overzicht!

Kleur en inhoud bepalen
Naast de keuze voor de kleur van het A5 bandje Lily Green, Dusty Rose, Mushroom Grey-beige, Fresh Morning Blue of Deep Vintage Pink, kun je ook de inhoud zelf bepalen! Je kunt dus kiezen voor de Groenplanner-inhoud of de Werkplanner-inhoud. 
Scroll voor voorbeeldafbeelding naar beneden.


Liefde voor groen? Kies voor de Groenplanner

Ben jij een levensgenieter, vrolijk, enthousiast en druk met van alles? Lukt het je niet dagelijks even stil te staan bij wat je het liefst doet; genieten van de natuur en zorgen voor planten. Zou je eigenlijk alles wat je doet met meer aandacht willen doen? Je werk, de zorg voor anderen? Dan is de Paper Time Groenplanner echt iets voor jou! Een niet datum-gebonden agenda met een groen "sausje". Breng groen naar binnen en geniet! Paper Time (uitgever van een mooi systeem voor organisatie van het dagelijks leven) heeft speciaal voor jou een tool ontwikkeld om de bezigheden van elke dag helder georganiseerd te krijgen en tegelijk al die kleine groene wonderen bewust te beleven die je stil laten staan bij het seizoen, de natuur, de plantenwereld. Kleine dingen die je kunt zien en doen maken van elke dag iets bijzonders, zonder dat het zoveel tijd kost dat het je opjaagt.
 
De Groenplanner bestaat uit een elegant, stevig A5 ringbandje met fijn sluitelastiek, dat gemakkelijk in een tas past, meegroeit met een jaar intensief gebruik en waar je allerlei dingen in kunt toevoegen; verder een mooi en bescheiden vormgegeven weekoverzicht zonder data. De pagina’s bieden veel ruimte voor afspraken en overige notities. Gebruik ze als agenda, als tuindagboek, als waarnemingenboek, om de kleine dingen van alledag in op te schrijven. De bescheiden, heldere layout maakt allerlei gebruik mogelijk zonder dat het rommelig wordt. En het leukste onderdeel van de Groenplanner: elke week verfrissende weetjes, tips en dingen om te doen met mooie botanische tekeningen. 
Het A5 bandje is beschikbaar in de kleuren Lily Green, Dusty Rose, Mushroom Grey-beige, Fresh Morning Blue of Deep Vintage Pink.

 

Inhoud en dagplanning-blokje Werkplanner:

 

Voorbeeld inhoud Groenplanner:

Voorbeeld inhoud weekblokje Groenplanner:


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Anouk - 16-03-2023 12:00

Zojuist weer een prachtig pakket van papertime ontvangen. Wat een cadeautje 😍.
Had al een planner voor thuis en nu ook een voor mijn werk besteld, omdat het werken met de planner zo goed bevalt. Daarnaast verwend met een mooi extraatje voor mijn verjaardag.
Bedankt Marloes.

Natasja - 18-02-2023 20:28

Een super fijne, mooie en handige planner!

Ben je op zoek naar een planner die werkt? Dan is dit echt een aanrader.
Ik was enige tijd opzoek naar een planner zie ik zowel zakelijk als persoonlijk kan gebruiken die ik kan aanpassen naar eigen smaak.
De indeling is erg fijn, genoeg ruimte om in te vullen voor wat je het nodig hebt. En het perfecte formaat.

Het motiveert om dagelijks, wekelijks en maandelijks naar je doelen toe te werken!

Nadat ik mijn eerste bestelling ontvangen had, heb ik gelijk een tweede bestelling geplaatst om mijn chaotische leven op orde te krijgen!

Het wordt leuk voor je ingepakt en snel bezorgd!

Kirsten - 11-04-2022 10:25

Fijne werkplanner, die mij enorm helpt om orde in de chaos aan te brengen.
Daarnaast komt het ook nog eens mooi verpakt binnen, een cadeautje voor jezelf. Love it!

Jill Geraets - 31-08-2021 14:48

Super fijne werkplanner! Behalve dat de planner zelf een mooie uitstraling heeft en in mooie kleuren te verkrijgen is, ben ik enorm fan van de indeling en het feit dat het niet datum-gebonden is. Dit maakt hem ook duurzaam: een paar weken geen agenda nodig of midden in het jaar? Geen probleem, want je verspilt dus geen blaadjes en de navulling maakt dat je hem kunt blijven gebruiken. Ik gebruik hem nu al een paar maanden. Ik ben fan!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.