Krijg jij ook graag een cadeautje?

GRATIS SPAARPUNTEN BIJ JOUW BESTELLING

 
 
 

Cadeautje van Paper Time

Dat is goed nieuws! Als je op de website van Paper Time een account aanmaakt, word je vanzelf een "Paper Time special member"! Naast leuke extraatjes die je soms bij je bestelling aantreft, geeft Paper Time nu ook bij elke bestelling gratis Paper Time punten weg. Deze punten kun je in de webshop van Paper Time weer inwisselen voor gratis winkeltegoed! Hoe fijn is dat!

Je kunt hier een account aanmaken zodat het sparen gelijk kan beginnen. Heb je al een bestelling gedaan de afgelopen maanden? Geen probleem. Maak gewoon een account aan en stuur een mail naar info@paper-time.nl. Je ontvang alsnog de spaarpunten voor bestellingen vanaf juni 2017*.
*Geldig voor reeds geplaatste bestellingen tot heden.

 

Hoe werkt het?

  • Je kunt vanaf nu punten sparen bij Paper Time voor gratis winkeltegoed.
  • Je hoeft alleen een account aan te maken (ook als je al besteld hebt krijg je alsnog punten over de geplaatste bestelling vanaf 1 juni t/m heden).
  • Je ontvangt per € 1,50 die je uitgeeft in de webshop 1 spaarpunt.
    10 spaarpunten geven een korting van 1,-.
    Je kunt je spaarpunten omzetten in winkeltegoed bij een minimale bestelling van 10,-.
  • Extra snel sparen? Schrijf een productreview en ontvang automatisch (na plaatsing) 10 extra punten.

Dus wacht niet langer en maak vast je account aan

Naar de webshop

 

PAPER TIME STORY: HET VERHAAL ACHTER PAPER TIME

Overzichtelijk je werkzaamheden plannen voor zelfstandigen en werknemers

Paper Time werkplanner

Al heel lang “in de planning”
Soms kom je om in de losse opdrachten en werkzaamheden die je af moet krijgen. Je hoofd zit vol en je voelt zoveel druk dat je uiteindelijk veel minder werk afkrijgt dan dat zou moeten. Wat is urgent, wat kan je even tussendoor doen, wat moet je nog doen voor je social media-accounts, welke gespreksnotities moet je nog verwerken. Al jaren heb ik als zelfstandig ondernemer gewerkt met agenda’s, losse plakmemo’s, losse briefjes en lijstjes om al mijn werkzaamheden te structureren. Meestal ging ik hier speciaal even voor zitten aan het begin van mijn werkdag. Ik knipte op een gegeven moment handmatig papiertjes die ik in de ring van mijn agenda kon klikken en verplaatsen. Deze manier van werken gaf mij zoveel meer rust in mijn hoofd. Er ontstond ruimte om te creëren… Mijn overtuiging is dat Paper Time werkplanner een offline plansysteem is wat niet alleen voor mij, maar voor meer werkende en ondernemende vrouwen een ideale oplossing is.

Wil je weten hoe de planner werkt en hem even bekijken? Klik dan hier
 
    06-03-2018 22:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.