Alleen door je plan bij te stellen, lukt het ook om de juiste doelen te behalen!
Soms heb je van die vragen over social media of je webshop waar je zelf niet uitkomt. Zo kwam ik via via bij Audrey van Esch. Zij is Social Media Marketing adviseur en de naam van haar bedrijf is Studio Online Marketing. We hebben regelmatig contact, dus het leek mij leuk wat over haar te vertellen en te vragen hoe zij met de Paper Time werkplanner werkt.

Bezige bij!
Audrey is nogal een bezige bij! Sinds 2008 is zij als ondernemer van start gegaan. Haar webwinkel Hip en Stip Kaarten viert dit jaar alweer haar 10e verjaardag (wow!). Ik vroeg haar meer te vertellen over deze vrolijke webwinkel en ze zei: "Hier richt ik me mee op échte post versturen in het thema Holland en vintage stijl. Mooie papierwaren en Stationery vind ik heel fijn en belangrijk, om blij van te worden."
Maar dan zijn we er nog niet hoor! Ze geeft daarnaast ook webwinkeliers, bloggers en bedrijven een mogelijkheid voor extra promotie en naamsbekendheid via Molenstraat 12 en Winkelen in Holland. Ze brengt al voor het zesde jaar een super leuk A6 magazine uit, speciaal voor de hipste webshops uit Nederland. Word je heel hebberig van overigens als je die door gaat bladeren! Sinds 2013 werkt Audrey actief aan social media marketing met advies en ondersteuning voor bedrijven en webwinkeliers via Studio Online Marketing. Echt heel fijn om met haar te werken!

Druk, druk, druk... maar zo leuk!
Audrey heeft nogal wat te plannen! Ze vertelt: "Met twee bedrijven werk ik fulltime aan Studio Online Marketing en de webwinkel. Ik start de werkdagen met de social media en het beantwoorden van mails. Daarna heb ik regelmatig telefonische adviesgesprekken met klanten voor Studio Online Marketing. Met daarnaast alle soort werkzaamheden gericht op advies en ondersteuning in social media, een marketingplan opstellen, bespreking op locatie en alle soort activiteiten gericht op online marketing. Met het schrijven van teksten voor websites, blog artikelen, Facebook en Instagram marketing. In de middag heb ik de fijne combinatie met de webshop, het inpakken en verzenden van post pakketjes, inkopen doen tot het vernieuwen van product teksten. Op vrijdag plan ik zoveel mogelijk geen afspraken in met klanten, maar werk ik achter de schermen voor het marketing bedrijf. Het schrijven van nieuwe blogs, E-Book tot het introduceren van nieuwe diensten."
Pffff, nou dat is nogal wat! Ik vraag mij af waar je de inspiratie vandaan haalt Audrey! Vertel! "Inspiratie haal ik via Pinterest en Instagram voor de webshop. Voor Studio Online Marketing meer uit het lezen van nieuwe marketing en ondernemers boeken. Bij een netwerk bijeenkomst in eigen omgeving, tot thema avonden samen met andere ondernemers." Je doet toch wel aan ontspanning vraag ik haar? Gelukkig wel! Yoga en wandelen. Maar ook dan combineert ze werk en plezier door te wandelen met collega Vera Hartenberg van Studio Plume. "We werken veel samen, brainstormen veel en fijn om op locatie ook samen te werken. In het weekend geniet ik met mijn gezin, plan regelmatig een stedentrip in of ga winkelen met mijn dochter." aldus Audrey.

Ja, en dan nu de prangende vraag waar en wanneer je voor het eerst de producten van Paper-Time zag
"Het is alweer een jaar geleden dat ik Paper-Time via Instagram ben gaan volgen. Door een leuke winactie met collega Astrid van Succes met je Webshop. Hier heb ik kennis mogen maken met de bureauplanner. Snel heb ik de planner besteld met de praktische losse producten en na vullingen. Zelf gebruik ik de planner vooral voor alle afspraken met mijn klanten. Op locatie gaat de planner altijd mee, een eyecatcher om te laten zien. Het merk viel me vooral op door de eenvoud, kleur en juiste planning. Als social media marketeer ben ik altijd op zoek naar een goede planner. Maar vooral de toevoeging van de social media, dat was voor mij een aanrader. Met adviezen over de juiste planning, geef ik mijn klanten graag de tip door om te werken met deze planner. Vrouwelijk, stijlvol en vooral heel praktisch!". Heel leuk om te horen Audrey!

Vertel ook eens wat meer over Studio Online Marketing
Audrey vertelt wat ze allemaal doet. Nou, daar heb je je handen wel vol aan. De website van Studio Online Marketing is een jaar online, maar achter de schermen werkt zij al vijf jaar aan dit bedrijf. Voor veel kleine bedrijven, winkels en webshops geeft advies en ondersteuning. Alles op het gebied van social media en online marketing. Ze heeft zich gericht op Facebook Marketing hoe je zonder actief adverteren een groter bereik kunt krijgen. Voor bedrijven bekijkt Audrey statistieken, geeft advies zodat je met fijne tips het zelf verder kunt inzetten. Dat vind ik zelf ook heel fijn, je vraagt haar gewoon hulp wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast heeft zij de Social Media Scan opgezet, waar zij in 9 categorieën kijkt op 55 punten hoe je staat in de social media. Ze vertelt: "Met veel aanvullende tips krijg je in een uitgebreid rapport meer inzicht hierbij. Met mijn persoonlijke tips kan je hier zelf mee verder, daarnaast krijg je persoonlijk advies en kan je vragen stellen. Daarnaast schrijf ik E-books waarin ik fijne tips geef en ben ik heel actief via Instagram marketing. En wat leuk om juist met Paper-Time fijn samen te kunnen werken via de Strippenkaart. Met advies naar wens.
Daarnaast werk ik binnen Studio Online Marketing  graag met diverse ondernemers samen. Zo hebben onze klanten alles binnen handbereik, denk hierbij aan design, fotografie tot het vormgeven van je website. Studio Plume staat centraal voor logo ontwerp tot de fijne pakketten met beelden voor social media. Klanten ervaren dit als zeer prettig, er zijn altijd korte lijntjes en ik kan snel de vragen van mijn klanten beantwoorden in ieder specialisme." Samenwerken is duidelijk iets wat Audrey graag doet. Samen bereik je meer.

Verplaatsen
Doordat Audrey al enige jaren zelf werkzaam was als webwinkelier, weet zij waar je als ondernemer snel tegenaan kunt lopen. Dat is toch vaak te weinig tijd hebben voor het goed inzetten van je social media marketing. Door marketing cursussen te volgen en steeds verder in het vak te komen, is zij hier meer ondersteuning in gaan geven. "Er kwamen mooie opdrachten en samenwerkingen op mijn pad. Tot nu toe kan ik prima beide bedrijven samen combineren." aldus Audrey. Haar eigen ervaring gaf mij gelijk het gevoel dat ze begreep wat ik bedoelde als ik vragen had. Haar kracht is denk ik de persoonlijke aandacht voor haar klanten, met regelmatig contact via mail of een fijn telefonisch adviesgesprek.

De gouden tip voor ondernemers
Haar gouden tip: "Ga ervoor en doe het gewoon! Door te ‘doen’ leer je om te kunnen groeien. Dat is zo belangrijk. Hierbij zijn een goed plan maken, consequent zijn met echt doorgaan en volhouden het allerbelangrijkste. Zeker ook bij content marketing, start met een goed plan en schrijf deze uit. Bekijk elke maand je statistieken, ook via de social media. Schrijf in je mooie Paper-Time planner waar je in de nieuwe maand aan gaat werken. En stel dit elke maand bij. Is het eind van de maand niet gelukt? Geen probleem, stel je plan bij en neem het mee in de nieuwe maand. Alleen door je plan bij te stellen, lukt het ook om de juiste doelen te behalen! En als je dit nog even lastig zou vinden.. weet me te vinden, ik help je hier graag bij!
Blijf je bedrijf of webwinkel verbeteren, dan ga je groeien en dit geeft je de juiste focus!
Veel succes!"

Bedankt Audrey dat ik je je "hemd van je lijf" mocht vragen. 
De mooie foto bij deze blog is trouwens gemaakt door Studio Plume. Plaatje!

Hieronder de gegevens van Audrey, mocht je ook graag persoonlijk advies bij haar willen vragen of even rond wil kijken waarom het interessant is haar te volgen:
Facebook https://www.facebook.com/StudioOnlineMarketing/ 
Instagram https://www.instagram.com/studioonlinemarketing/ 
Mail: info@studioonlinemarketing.nl 
Website: https://www.studioonlinemarketing.nl/ 
Download de E-Book gratis: https://www.studioonlinemarketing.nl/e-books/ 
Social Media Scan: https://www.studioonlinemarketing.nl/social-media-scan/ 
Samenwerken via Strippenkaart: https://www.studioonlinemarketing.nl/strippenkaart/ 

Molenstraat 12:  http://molenstraat12.nl/ 

 
    20-09-2018 16:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.