Cadeautje door de brievenbus

Cadeautje door de brievenbus 
 

Niets is leuker dan een cadeautje te krijgen door de brievenbus. Je ontvangt eigenlijk een klein geluksmoment als er een verrassing door de bus komt en op de mat valt. Waarom is een cadeautje door de brievenbus geven en ontvangen nu eigenlijk zo leuk?

Persoonlijk uitzoeken

Een pakje voor iemand uitzoeken vind ik altijd een feest! Ik bedenk eerst wat diegene waar ik het cadeau voor koop heel erg blij zou kunnen maken. Als het dan iets is wat ik eigenlijk zelf ook wel graag zou willen hebben, dan vind ik het extra leuk om te geven. Dus het begint bij de moeite nemen eindeloos te scrollen op internet of de leukste winkeltjes te bezoeken in jouw stad tot je dat perfecte cadeautje persoonlijk hebt uitgezocht. Weet je dat die persoon het graag wil hebben? Leuk! Maar vind je het zo leuk dat je het zelf ook zou willen krijgen? Dan is het een perfect geschenk voor jouw lief, vriendin of collega die je zo graag wil verrassen.

Cadeautje met een kaartje sturen

Jouw cadeautje door de brievenbus wordt extra bijzonder als je een (handgeschreven) kaartje bij het pakje voegt. Ook weer een kaartje waarvan je weet dat de ontvanger een glimlacht op het gezicht krijgt, moet gniffelen of een extra blij gevoel krijt.
Eigenlijk ook hier weer de regel: bedenk een kaartje waarvan je weet dat de ontvanger hem heel leuk vindt en vervolgens of je er zelf ook heel blij van wordt. Dan is hij raak!

Cadeautje inpakken

Inpakken? Dat is ook echt een kans om een extra vreugdedansje te versturen per post. Heel fijn wanneer deze optie gratis aan te klikken is in een webshop. Bij www.paper-time.nl kun je jouw bestelling feestelijk laten inpakken. Er zijn zoveel manieren om het ontvangen een feest te maken. Denk bijvoorbeeld aan inpakken met een Japanse touch. Op roppongi.nl lees je hoe je dat kunt doen.
Fijne inpaktips kun je online vinden. Dat blijkt wel als je de blog van meisje-eigenwijsje.nl leest. Ook weer een goede reden om veel leuke lintjes en washi tape op voorraad te hebben. Dan heb je zelf ook weer met een “gegronde reden” een bestelling plaatsen om jouw voorraad aan te vullen. Er zijn geweldige webshops waar je de leukste inpakmaterialen kunt bestellen zoals bijvoorbeeld bij leukelintjes.nl 
Feestelijk inpakken is leuk om te doen en het resultaat is geweldig om te krijgen. Hiermee vergroot je toch het verrassingseffect?

Verzendverpakking brievenbuscadeautje

De verzendverpakking moet natuurlijk jouw verrassing beschermen én ervoor zorgen dat deze ongeschonden op de plek van bestemming aankomt. Zorg dat de verpakking goed door de brievenbus past. Dan heeft de ontvanger geen gedoe met briefje in de bus, pakje ophalen bij de buren of onhandig moment van aanbieden.

Wat zijn de leukste brievenbus cadeautjes?

Er is flink veel keus online als je op zoek gaat naar een cadeautje wat door de brievenbus past. De opkikkers-door-de-brievenbus en een beleving-door-de-brievenbus zijn voor mij de toppers. Een goed voorbeeld is de Cosy Winter Box van @ropponginl en @paper_time_werkplanner Dit is een limited box die “tijd voor jezelf om na te denken” bevat ;-)

Een beleving door de brievenbus

Een winter rustmomentje voor jezelf, vriendin of collega? Dan is de Limited Cosy Winter Box echt geniaal. Je zorgt zelf voor een fijn plekje op de bank, een dikke zachte wollen trui en een kaarsje, in de box vind je de rest om te ontspannen, te genieten en rustig over jouw keuzes na te denken. De inhoud helpt je na te denken; hoe was jouw jaar, waar kijk je naar uit het komende jaar, hoe kom je lekker tot rust? De producten in de box helpen jou in deze zen-modus te komen. Fijn voor jezelf. Maar zo’n moment per post cadeau doen kan natuurlijk ook. Of wat dacht je van een eindejaarsgeschenk?
We schrijven als je dat wil een bericht op een handgeschreven kaartje om jouw cadeau persoonlijk te maken. Deze limited edition is te bestellen tot 21 november 2021.
Kortom, geef een opkikker of een beleving cadeau door de brievenbus. Zo maak je jezelf en je lief, vriendin of collega heel erg blij!

    17-11-2021 21:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.