Paper Time blog - Haakpatronen notitieboek
Paper Time blog – Haakpatronen notitieboek
 
Het is weer tijd voor een nieuw inspiratie blog voor ons unieke notitieboek. Nog meer leuke ideeën, want we gaan het creatief gebruiken. Ben jij ook een liefhebber van haken en breien? Begint je hart al sneller te kloppen bij het woord Toned Triangle? Gebruik dan het notitieboek om hier je nieuwste creaties in uit te werken. Beschrijf je ideeën, maak patronen en gebruik het als opschrijfboekje voor al je fijne inspiratie. Bovenaan de pagina schrijf je de datum en wat je wilt gaan maken. Welke materialen je hierbij gaat gebruiken en welke methode je wil toepas-sen. Door het goed gebruiken van de paginanummers en duidelijke inhoudsopgave, maak je het creatief notitieboek compleet. Het zal je steeds weer nieuwe inspiratie geven om mooie creaties te gaan maken. Ook als het inspiratie notitieboek volledig gevuld is, heb je een creatief naslagwerk.
Favorieten creaties in één notitieboek
Helemaal van nu is het werken met Hoooked als mooie recycle haakgaren van hoge kwaliteit. Hiermee kan je prachtige creaties breien of haken. Denk aan een stoer gehaakte poef of een hip Zpagetti tasje met de leukste trendy mode items. En maak het wonen nog meer in stijl met een vloerkleed in één van de nieuwe hippe kleuren. Schrijf al je ideeën uit in het notitieboek, wat je nog graag wilt gaan maken. Zo kan je een plan verder uitschrijven en op zoek gaan naar de juis-te materialen. Schrijf de namen van de webshops erbij, waar je fijne inspiratie krijgt met mooie producten. Het Paper Time notitieboek zal je inspiratie blijven geven, om creatief hiermee be-zig te zijn. Voor altijd weer inspiratie voor nieuwe ideeën.
Van breien tot haken en van inspiratie tot naslagwerk
Gebruik in het notitieboek altijd ook de paginanummers. Vermeld de datum bovenaan de pagi-na, zo leuk om terug te zien als je creatief ideeënboek compleet is. Via de inhoudsopgave kan je snel terugzien wat je wilt gaan maken. Een leuk idee ook om een vriendin blij te maken met jouw eigen creaties. Wil ze ook verder gaan in breien en haken? Schrijf een paar eigen creaties hierin voor haar uit, zodat ze zelf verder kan gaan. Ik weet zeker dat dit een leuk cadeau voor haar zal zijn. Zo kan ik nog zoveel leuke ideeën bedenken. Je favorieten haak creaties, tot de ideeën die je verder uit wilt werken voor een later moment. Schrijf ook je haak- en breinaalden uit, met de link naar de juiste webwinkel. Altijd fijn en snel terugzoeken, met een naslagwerk waar je nog jaren creatief mee zal zijn.
Het Paper Time notitieboek voor nieuwe ideeën en eigen creaties
En heeft het blog je nieuwe ideeën gegeven? Maak naar eigen wens je creatief notitieboek van. Als een inspiratie boek voor nieuwe en eigen creaties, schrijf hier je ideeën verder uit voor je mooiste hobby. Gebruik je het zelf inmiddels ook al? Waar zou jij het notitieboek voor willen gaan gebruiken? Laat het weten in een reactie, ik ben heel benieuwd. Wie weet schrijf ik hier een nieuw inspiratie blog over. Blijf ondertussen schrijven en nieuwe plannen uitwerken!

Bestel hier direct het Paper Time Notitieboek voor de mooiste creaties en patronen! 
    17-04-2019 12:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.