Paper Time blog - Afsprakenboek - Klantenboek

Paper Time blog – Afsprakenboek - Klantenboek

Via het notitieboek wil ik je nog meer inspiratie geven, deze is namelijk ideaal om als afsprakenboek voor je klanten te gebruiken. Door de paginanummering en inhoudsopgave maak je er heel makkelijk je persoonlijke klantenboek van.  
Schrijf er alle afspraken in die je maakt met je klanten en samenwerkingen, zodat je het snel kunt terugvinden. Bovenaan de pagina vul je de datum in en beschrijf je met wie en waar je de afspraak hebt. Schrijf als voorbereiding de vragen uit en hou ruimte op de pagina, om je antwoorden uit te kunnen werken. Zo maak je er een persoonlijk klantenboek van. Dus niet op diverse losse briefjes die je vaak verzamelt op je bureau, maar in je unieke klantenboek. Zo kun je elk jaar in een nieuw notitieboek starten. Met altijd overzicht via de pagina achterin, waarin je namen van klanten kunt uitschrijven.
Ga voor meer focus en overzicht!

Maak je persoonlijk en unieke klantenboek

Het is fijn om zo het notitieboek naast je favorieten werkplanner te gaan gebruiken. Een plaatje op je bureau, maar ook tijdens afspraken. Schrijf vragen, antwoorden, acties uit samen met de planning om al je doelen voor deze klant te behalen. Het klantenboek kun je ook zien als een inspiratieboek. Welke ideeën zou je willen verzamelen, om een nieuw plan verder uit te werken? Je kunt hiervoor dezelfde indeling gebruiken. Maar het notitieboek werkt praktisch voor elke ondernemer om nieuwe afspraken, verder uit te werken. Op de rechter-pagina bij Doodle Notes, kun je de planning verder gaan uitwerken. Schrijf daarna je doelen verder uit en verwerk dit ook in je Paper Time werkplanner. Zo krijg je per jaar een ideaal naslagwerk, om alle afspraken snel terug te zien in een prachtig uniek notitieboek.

Een persoonlijk naslagwerk voor doelen en afspraken

Nieuwe doelen, inspiratie en plannen zijn belangrijk voor ondernemers. Maar waar kan je dit samen gaan verzamelen naast je planner? Hier is dus het notitieboek uiterst geschikt voor. Gebruik het alleen om je doelen per maand uit te gaan schrijven. Zo kan je het later per maand teruglezen, als mooi naslagwerk. En zo zal je de groei als ondernemer direct vast-leggen. Ook kan je het notitieboek alleen voor je werkafspraken gebruiken. Zo kan je de af-spraken weer wat uitgebreider beschrijven als in je werkplanner. De ideale combinatie!

Meer overzicht en structuur voor je bedrijf of webwinkel

En heeft het blog je nieuwe ideeën gegeven? Maak er naar wens je persoonlijk notitieboek van. Als een actieboek, schrijf hier je ideeën verder uit voor je social media. Of gebruik het als webwinkel voor je nieuwe inkopen van vaste leveranciers. Zo hou je mooi overzicht en maak je nieuwe plannen voor je bedrijf. Waar zou jij het notitieboek voor willen gaan gebruiken? Laat het weten in een reactie, ik ben heel benieuwd. Wie weet schrijf ik hier een nieuw inspiratie blog over. Blijf ondertussen schrijven en nieuwe plannen uitwerken!

Bestel hier direct het Paper Time Notitieboek én maak er een klanten afsprakenboek van!

Meer mogelijkheden bekijken? Blader door deze inspirerende beelden.


 
    14-03-2019 14:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.