DOE IETS WAAR JE ECHT GELUKKIG VAN WORDT, DAN HOEF JE NOOIT MEER TE WERKEN

Ik vind het zo leuk van klanten te horen wat zij voor werk doen en hoe ze de Paper Time werkplanner gebruiken. Zo sprak ik ook met mijn naamgenote Marloes Teunissen-Arends. Zij heeft een leuk beroep: Personal Cheerleader
De naam van haar bedrijf is Mooier Leven.
  
Personal Cheerleader, dat klinkt bijzonder. En dat is het ook. Zij helpt vrouwen om hun droomleven vorm te geven, door bijvoorbeeld van hun hobby hun droombaan te maken. Zij doet dit met een combinatie van 1-op-1 coaching, positiviteit/aanmoediging en een online programma.

Dat klinkt goed! Maar hoe ziet de dag van een Personal Cheerleader er dan uit?
Marloes vertelt dat eigenlijk geen dag hetzelfde is: “De ene dag heb ik een heleboel afspraken, de andere dag ben ik voornamelijk aan het schrijven, video’s aan het opnemen of met marketingplannen bezig. Omdat dit mijn eigen bedrijf is, heb ik altijd wel iets te doen; genieten!”

Ik vraag haar waar zij haar inspiratie vandaan haalt. “Overal en nergens”, zegt zij. “Ik kijk vaak om me heen en zie dingen om mij heen die mij inspireren, maar ook uit boeken, YouTube en gesprekken met andere ondernemende vrouwen haal ik heel veel inspiratie en energie.”

En zorg je wel voor ontspanning?
“Ik mediteer elke dag en ga regelmatig een stukje lopen om mijn hoofd leeg te maken. Vaak luister ik dan tegelijkertijd een inspirerende podcast. Oh, en plannen vind ik heerlijk ontspannend werken!”, vertelt zij.

Nu wil ik natuurlijk ook graag weten wanneer je Paper Time werkplanner voor het eerst zag en waardoor viel dit merk jou op?
Marloes: “De eerste keer zag ik de planner voorbijkomen in een winactie. De tweede keer dat ik meedeed aan een winactie won ik de planner ook en nu wil ik niet anders meer. Het merk viel me op door de zachte kleuren en de mooie vormgeving.”

Vertel eens hoe jij werkt met de planner.
“Ik maak per dag maximaal 3 afspraken en schrijf daarnaast de prioriteitenlijst voor die week op. Wanneer ik dan ruimte heb tussen mijn afspraken door kan ik aan de prioriteiten werken en als die allemaal af zijn kan ik door met de andere to-do’s. Meestal houd ik max 5 to-do’s aan op een dag. Ik heb dankzij de planner veel meer grip op mijn tijd en ben nu super georganiseerd.”

Zo leuk om het verhaal van de klant te horen. Paper Time is natuurlijk trots op zulke leuke reacties. Marloes zal ook trots zijn op haar bedrijf. Mooier Leven is een aantal jaar geleden begonnen als blog, puur als hobby. Zij vond schrijven heerlijk (nog steeds trouwens) en hier kon zij naast haar werk veel creativiteit in kwijt. Nu is het haar bedrijf geworden, waar ze als Personal Cheerleader vrouwen help om de mogelijkheden (weer) te zien om hun dromen waar te maken. Zo combineert zij haar lievelingsdingen in haar werk; schrijven, positiviteit en persoonlijke groei.

Wat zijn de eigenschappen die ervoor zorgen dat het ondernemen jou zoveel plezier brengt? “Je moet positief ingesteld zijn, overal kansen en mogelijkheden zien en ook echt oprecht geïnteresseerd zijn in anderen. Het helpt ook als je vanuit je kern anderen vooruit wil helpen, maar ik denk dat je hier niet aan begint als je dat niet al wilt.”, aldus Marloes

De “gouden tip” van Marloes: “Investeer altijd eerst in jouw binnenkant en denk daarna pas aan de buitenkant. Doe iets waar je echt gelukkig van wordt, dan hoef je nooit meer te werken. En als je niet weet waar je gelukkig van wordt of hoe je dit kunt doen, dan mag je altijd contact met mij opnemen”.


Mijn sociale kanalen:
www.instagram.com/mooier_leven
www.facebook.com/mooierlevencoaching


Website:
www.mooierleven.com

    17-05-2018 00:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.