Vergeet jij alles zonder sticky notes?

Vergeet jij alles zonder sticky notes?

Het is duidelijk! Hoe meer taken en afspraken of wisselende functies je hebt, hoe lastiger het is al je losse ideeën, niet-vergeten-taken en notities bij elkaar te houden. Hier moet toch een handige oplossing voor zijn? 

Verdwalen op internet

Als ik aan het werk ben op mijn computer kom ik meestal (te)veel onderwerpen tegen die interessant zijn. Je surft eindeloos op internet en komt steeds meer andere nieuwe interessante ideeën tegen. Of je begint met pinnen en voor je het weet ben je een kastje voor je slaapkamer aan het uitzoeken of dwaalt af door de leuke DIY-projecten. Hé, je zocht naar compacte blogs schrijven en niet naar sieraden van porseleinklei maken. 

Telefoonnotities kwijt

Natuurlijk heb je daar zelf ook al een oplossing voor proberen te vinden. Je denkt; “wacht, ik schrijf het op een los memo briefje en kijk er straks naar”. NIET DOEN! Voor je het weet plakken er overal sticky notes, belanden goede ideeën in de prullenbak en raak je telefoonnotities kwijt! Wat zou je nu eigenlijk doen vandaag? En dat boodschappenlijstje…waar had je die nou gelaten? 

Geen last van losse briefjes

Misschien heb jij helemaal geen last van wat ik zojuist heb geschetst. Dat kan. Misschien heb jij niet veel verschillende taken, werkt niet deels thuis en deels op kantoor door de coronacrisis of combineer jij niet thuiswerken met kinderen zodat je nu eenmaal niet lang aaneengesloten je kan focussen op een taak. Dan heb je ook geen oplossing nodig voor dit probleem. Maar er zijn heel veel onderneemsters, jonge moeders of thuis/kantoor werkers die hier wel mee zitten. Zij zoeken een tool waarmee ze al deze ronddartelende notities kunnen voorkomen. 

Plannen en niet vergeten

Maar of je nu wel of geen last hebt van losse notities, in beide gevallen is het fijn om op een vast moment van de dag je taken en voortgang van je plannen in te delen. Verzamel dus alle losse notities. Welke acties ga je even snel wegwerken, welke ga je inplannen en welke ga je wegstrepen? Gebruik hiervoor de gratis Eisenhower printable die je hier kunt vinden op paper-time.nl  

Weg met losse sticky notes

Wil jij van die eeuwige losse sticky notes af? Raak jij ook bijna in paniek van al die rondslingerende briefjes? Houd gewoon alles bij elkaar, kies een vaste plek voor je notities zodat je vervolgens gewoon lekker snel aan je planning kunt beginnen. Verzamel, beoordeel en plan! Dus geen losse briefjes met taken en zaken die je niet moet vergeten, goede ideeën, notities voor thuis, en wie je moet bellen/mailen of telefoonnotities. 

Grip door het werken met papier

Sommigen mensen werken het liefst online. Maar misschien heb jij juist het gevoel hebben er dan minder grip op te hebben? Ben jij iemand die liever met papier werkt? Dan is het Dagblok van Paper Time misschien wat voor jou. Alles in één overzicht en door het perfecte formaat kan hij zo mee in je tas.

Hier ben je echt mee geholpen! 

Pas als jij een compleet overzicht hebt van alles wat er speelt, kun je een goede keuze maken en dingen schrappen, heroverwegen of uitvoeren. Daarom ontwikkelde wij voor jou het Dagblok om alle losse ideeën, gedachten en taken die bij je op komen te verzamelen.

Het Dagblok:

-    is een lekker dik blok met 100 vel fijn papier;
-    heeft een mooie roze voorkant met leuke tekst;
-    kun je door de 2 boorgaten per vel ook toevoegen aan je Werkplanner (hoe handig is dat?!)
-    heeft een handzaam A5 formaat. 

Bestel het Paper Time Dagblok hier

 
    18-05-2020 15:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.