Planner zonder jaartal – de 5 grootste voordelen op een rij

Planner zonder jaartal – de 5 grootste voordelen op een rij

Veel agenda’s en planners zijn kant en klaar; de data staan erin, de indeling staat vast en als de planner vol is koop je een nieuwe. Elk jaar is het weer dezelfde zoektocht naar een agenda die helemaal past bij jouw wensen. Eigenlijk vind je nooit de perfecte planner met de lay-out die jij wil, maar om nou met een bulletjournal aan de slag te gaan gaat je ook weer te ver (want je hebt er geen tijd voor, of je bent te perfectionistisch of je hebt er gewoon geen zin in). Wat nou als het ook anders kan?

De voordelen van een planner zonder jaartal

Enter de Paper Time werkplanner. Geen agenda, maar een planner zonder data of jaartal. En dan niet zo één die je nog helemaal zelf moet uittekenen, dat hebben wij alvast voor je gedaan 😉. Laten we de voordelen eens op een rij bekijken.
  1. Vrijheid.

    Een planner zonder jaartal verplicht je niet om op een bepaald moment te beginnen. Als jij nog volop aan het genieten bent van je vakantie wil je misschien nog helemaal niet denken aan het invullen van je planner. In een standaard agenda zijn de weken al ingevuld en kom je in het ene geval dagen te kort en in het andere geval houd je bladen over.

  2. Duurzaam.
    Met de ongebruikte bladen kom ik meteen op het tweede punt, want het is natuurlijk super zonde als je een planner hebt waarbij je de helft niet gebruikt. Dat is allemaal weggegooid papier. Met een planner zonder data kun je dus starten wanneer je wil, maar je kunt ook je vakantieweken overslaan. Zo gebruik je alleen papier voor de weken dat je de planner ook daadwerkelijk nodig hebt en dat is dan weer fijn voor het milieu (en je portemonnee 😉).

  3. Meer mogelijkheden.
    Met een planner zonder jaartal heb je veel meer mogelijkheden dan met een standaard agenda of planner. Je kunt het namelijk ook gebruiken voor losse projecten waardoor je veel meer overzicht houdt en die losse projecten beginnen nou eenmaal meestal niet op de eerste dag van het (school)jaar, maar het hele jaar door.

  4. Persoonlijk.
    Naast dat een planner zonder jaartal veel meer mogelijkheden heeft, kun je de Paper Time Planner ook nog aanvullen met nieuwe bladen. Met losse notitiebladen, project planning bladen of kunststofhoesjes, je kunt de planner helemaal personaliseren zodat deze helemaal aansluit bij jouw wensen.

  5. Overzichtelijk.
    Door de planner te gebruiken om globaal je afspraken op te schrijven aan het begin van de week creëer je al in één klap meer overzicht over je week. Daarnaast houd je zo je planner overzichtelijk en clean. Je dagplanning houd je bij op een apart blad waar je van uur tot uur op kunt uitschrijven wat je wanneer precies doet (en daar kun je lekker op krassen en wegstrepen als je klaar bent met je to-do’s).


Dit zijn wat mij betreft de 5 grootste voordelen van een planner zonder jaartal. Ik ben heel erg benieuwd; waar zou jij een planner zonder jaartal voor gebruiken?
  

    28-01-2020 08:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.