Papert Time - Notitieboek - Marketingplan-voor-ondernemers

Paper Time blog – Notitieboek – Marketingplan voor ondernemers

Weer een gewoon notitieboek? Ja! Om precies te zijn: het notitieboek van Paper Time is “gewoon”… onmisbaar! Regelmatig zie ik dat de buitenkant van een notitieboek heel mooi is, maar het binnenwerk eenvoudig met lijntjes. Verder niets bijzonders. Van het notitieboek van Paper Time is ook het binnenwerk echt onderscheidend. Door de handige details zijn er heel veel manieren om van het nieuwe Paper Time notitieboek een onmisbaar naslagwerk te maken! Dit notitieboek kun je namelijk bij zoveel thema’s en fijne plannen gaan inzetten, dat wil ik je niet onthouden. Ik ga je inspiratie geven met een paar nieuwe blog artikelen met extra foto’s zodat je helemaal zin krijgt om zelf ook aan de slag te gaan. 
In dit blog neem ik je mee hoe je het notitieboek kan inzetten met al je plannen als ondernemer!

Maak de juiste plannen met een duidelijk marketingplan

Ben jij als ondernemer dit jaar ook al goed van start gegaan? Heb je nieuwe plannen gemaakt, en wil je stappen zetten om je doelen te bereiken? Als je dit echt gedegen wilt aanpakken maak je met onze Paper Time werkplanner al een goede start. Overzicht op je week, wat je projecten zijn voor de betreffende week en wat je deeltaken zijn. Maar wil je echt overzicht houden op je jaar-, kwartaal- en maanddoelen en welke stappen nodig zijn? Dan is het Paper Time notitieboek met handige inhoudsopgave echt de perfecte aanvulling! Deze combinatie is daarnaast ook nog eens een plaatje op je bureau en de praktische combinatie voor elke ondernemer. Want wil jij echt gaan doorpakken dit jaar? Wil je echt je doelen gaan bereiken? Verdwaal je altijd in je losse aantekeningen? Schrijf ze dan uit in ons prachtige notitieboek en maak de combinatie om je marketingplan echt uit te gaan werken.

Schrijf je doelen in ons Paper Time notitieboek

Het notitieboek is uiterst geschikt om je doelen verder in uit te werken. Want je hebt veel schrijf- en tekenruimte en je kunt de pagina’s naar wens indelen. Schrijf je doelen uit per jaar, kwartaal en maand en werk dit per week uit in deeltaken. Achterin het notitieboek kun je de in de inhoudsopgave deze indeling beknopt terug laten komen. Zo kan je snel zien wat je per maand als doel wilt gaan behalen. In de nieuwe maand kan je dit doel evalueren en weer aanpassen. Is het doel nog niet behaald en waar wil je in de volgende maand aan werken. Alleen door te gaan plannen in je werkplanner ga jij die stappen maken. Na een jaar heb je jouw eigen marketingplan in ons Paper Time notitieboek uitgeschreven. Dit is leuk om op terug te kijken, zodat je de groei in één jaar heel bewust in een mooi boek hebt geschreven.

Content planner en Social Media doelen

Wil je nog een stapje verder, dan verwerk je ook de content ideeën in het notitieboek. Hier werken ook veel bloggers mee. Pak de kalander erbij en plan nu al blog artikelen in. Zo kan je inspelen op bepaalde thema’s die binnen jouw doelgroep belangrijk zijn. Verwerk ook je social media doelen in het notitieboek. Maak overzicht, dit geeft nog meer focus en gebruik de Paper Time notebook ook in combinatie met de werkplanner. Het papier schrijft zo fijn, zodat je snel nieuwe ideeën zal krijgen waar je het nog meer voor kunt gaan gebruiken! Naar het product: notietieboek >
 

 
    17-01-2019 12:49     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Aan Kirsten -  30-01-2019

Hoi Kirsten, Inderdaad, dat zou heel fijn zijn. Daar zijn we op dit ogenblik ook mee bezig. Houd ons in de gaten :-)

 Kirsten -  30-01-2019

Het zou mooi zijn als alle blaadjes/blokken in jullie assortiment in te voegen zijn in de planner. Dan hoef je maar 1 boekje mee te nemen!