Paper Time - notitieboek - receptenboek

Paper Time - notitieboek - receptenboek

Maak van je favorieten recepten een geweldig Paper Time receptenboek! In dit blog wil ik je graag inspiratie geven om alle heerlijke recepten samen te stellen. Hoe gaaf is het om je eigen Paper Time notitieboek om te toveren tot een bijzonder receptenboek? Ga hiermee aan de slag met ons mooie notitieboek. Ideaal want achterin kun je alles onderverdelen in rubrieken, zodat ze ook weer snel zijn terug te vinden. Heb jij zelf al eens een receptenboek samengesteld? Vaak liggen er overal losse briefjes, bladzijden uit een kookboek of in een schriftje. Doe je mee? Maak van het notitieboek een geweldig én heerlijk receptenboek!

Alle favorieten recepten in één notitieboek

Heb je het Paper Time notitieboek al in huis? En ben jij ook een liefhebber van lekker koken en het verzamelen van die fijne gerechten? Laat je inspireren want wij gaan voor een eigen receptenboek. Het is zo fijn en vooral praktisch om je favorieten recepten op een vaste plek te noteren en te bewaren. Van originele recepten die je van een kook vriendin kreeg, tot bereidingen die naar je eigen smaak zijn vernieuwd. Het notitieboek van Paper Time is hierbij ideaal, voor je favorieten menu’s. Verzamel eerst al je favorieten gerechten en ga daarna verder met rubrieken samenstellen. Je kunt het ook verdelen in seizoenen, maanden of juist in je favorieten hapjes. Maak het notitieboek compleet als persoonlijk receptenboek.

Maak rubrieken met voorgerechten tot desserts

Schrijf op papier hoe je het receptenboek wilt gaan indelen. Maak een onderverdeling in voorgerechten, lekkere hapjes, lunch, pasta- en rijstgerechten tot desserts. Hou extra ruimte over, zodat je later altijd weer nieuwe gerechten kunt toevoegen. De inhoudsopgave achterin het prachtige notitieboek van Paper Time, kun je hierbij ideaal gebruiken. Zo zal je snel je favorieten gerecht kunnen terugvinden. Maak ook een verdeling met lente, zomer, herfst en winter gerechten. En neem vooral je eigen samengestelde recepten hierin mee. Leuke cadeautip: maak een persoonlijk receptenboek voor je vriendin met jouw eigen recepten. Ik weet zeker dat dit een origineel verjaardagscadeau zal gaan worden!

Een receptenboek als persoonlijk naslagwerk met menu’s

Wat lijkt het leuk als je ook foto’s van jouw receptenboek laat zien. Ga je de favorieten ook in ons Paper Time notitieboek beschrijven? Gebruik hashtag #papertime om jouw notitieboek te laten zien. Waar gebruik jij het voor? Op deze manier wordt het receptenboek van Paper Time een uniek naslagwerk met de favorieten recepten. En waar ik nou zo benieuwd naar ben... wat is jullie favorieten gerecht wat zeker ook in ons receptenboek moet komen staan? Zo leuk om met elkaar zo recepten uit te wisselen, ben jij een echte kookliefhebber?
Ook zin om aan de slag te gaan? Bestel hier direct het Paper Time Notitieboek én maak er je receptenboek van!
Naar het product: notietieboek >
Meer foto's>
 
    25-02-2019 11:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.