Kartonnen doos...
KARTONNEN DOOS...
Bij mij op kantoor werkt een bijzonder aardige meneer die altijd blij de pakjes en brieven komt brengen. We maken meestal een klein praatje over het weer of zijn vrije dagen. Hij weet dat ik dol ben op pakjes, dus altijd als hij aanklopt en blij kijkt weet ik… er zit een pakje voor mij bij! Is toch TE schattig dat ik dat aan zijn gezicht kan zien?
Vanmorgen een stralende blik! Een pakje voor mij?! Hij overhandigt mij een enorme doos en ik graaf diep… maar heb GEEN IDEE wat ik heb besteld…althans niet met zo'n formaat. Hij ziet de nieuwsgierigheid en verbazing in mijn ogen en blijft staan. Ik geloof dat hij minstens zo graag wil weten wat in het pakje zit als ik! Tot mijn verbazing zit er in het ENORME pak een piepklein tweede pakje. O ja, ik weet weer wat ik besteld heb! Een paar rollen plakband. Lichte teleurstelling! Gelukkig, een paar dagen later weer een blij gezicht! Nu is het wel echt iets waar ik naar heb uitgekeken. Ik hoop jullie ook!


Benieuwd waar ik zo naar uitgekeken heb? Nieuwe aanwinst (glim) voor het assortiment (klein maar fijn en inderdaad WEL uit een grote kartonnen doos): superhandige A5 schriftjes. Ieder onderwerp (of klant) in een eigen schriftje en passend bij je andere mooie producten van Paper Time. Kijk op paper-time.nl/roze-schriftjes

Spreek je,
Marloes
    13-01-2020 22:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.