Blijf dichtbij jezelf en doe alleen de dingen waar je blij van wordt!
Blijf dichtbij jezelf en doe alleen de dingen waar je blij van wordt!

Dagelijks ben ik bezig met het Instagram account van Paper Time. Teksten schrijven, acties bedenken en mooie foto’s maken. Natuurlijk volg ik ook andere accounts, vooral als er mooie foto’s op staan. Zo ook het account instagram.com/ddansk.nl/ Ik ben dit account direct gaan volgen na het zien van de prachtige eenvoudige beelden. Op een van de foto’s stonden zwarte “balletjes” met “echt” goud… beeldschoon! Deze balletjes bleken te bestaan uit de bijzondere combinatie van drop en chocolade. Die moesten natuurlijk samen met mijn planner op de foto! Ik bezocht de website www.ddansk.nl en ontdekte daar naast de heerlijke delicatessen van Lakrids nog meer exclusieve merken. Wonen, servies, tafelen zijn menu-opties en de overeenkomst van alle producten in de shop is dat ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn en eenvoud uitstralen.

De zwart met gouden drop/chocoladeballetjes moesten er dus komen, al was het alleen om mooie foto’s mee te maken. Heel grappig, soms heb je dat als je iemand belt deze persoon jou op dat moment ook net belt. Zo ging het ook met deze bestelling; ik plaatste de bestelling en exact op hetzelfde moment kwam er een bestelling voor een werkplanner binnen. Van Isabel Andersen van DDANSK delights & design!

We hadden gelijk leuk mailcontact en ze vertelde dat ze oorspronkelijk uit Zuid-Korea komt, maar is opgegroeid in Denemarken. Inmiddels woont ze alweer 29 jaar in Nederland. Haar achtergrond is vormgeving en sales. Ze kookt graag en is op allerlei manieren bezig met eten. Daarnaast is zij altijd op zoek naar schoonheid, ook in de imperfectie en vooral in functioneel en mooi design. Haar motto: Living is Giving en bewust genieten vanuit de luxe van eenvoud.

Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig waar Isabel voor het eerst de producten van Paper Time zag. Het bleek dat zij dit bij de Webwinkel Club van Astrid van Kollenburg zag en het merk haar opviel door de kleur roze. Precies haar lievelingskleur! Het overzichtelijke en flexibele plansysteem gaf de doorslag de planner direct te bestellen. Zij plant per week en vervolgens per dag haar werkzaamheden. Een gemiddelde werkdag bestaat uit e-mails checken, orders verwerken, acquisitie doen op de zakelijke markt, social media, webshop bijhouden/updaten etc.
 
Isabel is veel bezig met haar webshop en doet inspiratie op via magazines, boeken, museumbezoeken, beurzen, Instagram en Pinterest, maar zorgt ook voor ontspanning. Zij maakt bewust tijd om uit eten te gaan, de sauna te bezoeken, naar een museum of een expositie te gaan, te koken, fotograferen, lezen of wandelen.
Isabel; “Naast de webshop verzorg ik ook op locatie en in samenwerking met andere ondernemers proeverijen tijdens speciale events. Ook ben ik de zakelijke markt aan het aanboren voor flowpack solutions (individueel verpakte delicatesse) voor o.a boutique hotels, exclusieve B&B’s en unieke vergaderlocaties.
Daarnaast ben ik bezig om een nieuw concept te ontwikkelen met als thema ‘smaakvol opruimen | ontspullen’ vanuit minimalisme en mindset.
De merkwaarden van mijn bedrijf zijn exclusiviteit, uitzonderlijke kwaliteit en eenvoud. Dit vind je in alle facetten binnen DDANSK terug.
Mijn missie is om Nederlanders kennis te laten maken met bijzondere Deense merken die staan voor bovengenoemde merkwaarden.

Isabel heeft duidelijk haar niche gekozen die zich onderscheidt in aanbod en vormgeving. Haar "gouden tip" voor andere onderneemsters/werkneemsters is: blijf dichtbij jezelf en doe alleen de dingen waar je blij van wordt!

DDANSK delights & design
www.ddansk.nl
https://www.instagram.com/ddansk.nl/
https://www.facebook.com/ddansk.nl/
    
    15-07-2018 17:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.