6 leuke adressen voor je moederdag-cadeautje

LET OP ACTIE IS VERLOPEN! 
Moederdag? Tijd om iemand in het zonnetje te zetten!

TOGETHER WE'RE STRONG! (Dit is een actie van 2020)

Moederdag? Tijd om iemand in het zonnetje te zetten!

Het zijn rare en moeilijke tijden, maar daar komen ook bijzondere dingen uit voort. Neem nou deze samenwerking van 6 "kleine" webshops met het idee "together we're strong".

Moederdag-actie (LET OP ACTIE IS VERLOPEN!)

Zes webshops hebben de handen ineengeslagen om jouw moeder, tante, oma of andere belangrijke vrouw in je leven eens extra in het zonnetje te zetten met een bijzondere moederdag-give-away-actie.

Hoe werkt de moederdag-actie?

Wie doen mee? Paper Time natuurlijk. Maar ook Hannehaves, Studio Urf en Ogel, Houtmoed, Bracelets for Men en Roppongi.
Dus: 5 weken lang (van 6 april t/m 10 mei) extra cadeautjes en 6 webshops in het zonnetje.

Hoe kom jij aan dat cadeautje?

Zie je iets leuks bij onderstaande shops? Vul dan de code PAPERTIME in bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld). Ieder shop heeft een eigen super toffe goodie. 
Hannehaves: voor de mooiste bohemian Ibiza sieraden,
Studio Urf en Ogel: laat hier het allerleukste familie portret maken
Bracelets for Men: armbanden, niet alleen voor mannen, maar ook voor stoere moeders
Houtmoed: mooie en unieke woonaccessoires handmade by Houtmoed
Roppongi: jouw dagelijkse tripje Japan

ZIe je iets leuks bij Paper Time zelf? Whohoooh, gebruik dan een van de codes van de andere shops (kijk op hun website of social media voor hun eigen unieke actie-code), vul deze in bij de opmerkingen in de shop van Paper Time. Je krijgt dag GRATIS dit schattige roze schriftje (1 stuk) meegestuurd.
Gebruik niet de code van PAPERTIME zelf, maar de code van de andere webshop die jij bezocht hebt. Het maakt niet uit welke van de ANDERE codes gebruikt, als het maar een code is van bovengenoemde webshops.

Kijk ook eens op de Instagram accounts van de deelnemende shops:
@ropponginl
@studiourfenogel
@braceletsformen.nl
@houtmoed
@hannehaves
En natuurlijk @paper_time_werkplanner

GIVE AWAY SPELREGELS

•    de actie loopt van 6 april t/m 10 mei
•    deelnemende webshops zijn: Paper Time, Hannehaves, Studio Urf en Ogel, Houtmoed, Bracelets for Men, en Roppongi
•    je krijgt je cadeautje bij elke bestelling, er is geen minimumbedrag
•    je ontvangt de gratis extra door het invullen van de code bij de opmerkingen (let op: dus niet bij het kortingscode-veld)
•    je mag zo vaak bestellen als je wilt
•    bezoek ook de andere webshops voor hun unieke give-away

Wie staat week 15 (6 t/m 11 april) in de schijnwerpers?

Deze eerste week (week 15) staat Paper Time in de schijnwerpers. Whohoooh! Dat is mijn eigen shop! Ik ben Marloes Lubberding en trotse eigenaresse van deze webshop vol paper goodness (en van oorsprong grafisch ontwerpster). Ik ben dus echt mega trots op mijn webshop want alles wat je er vindt is zelfbedacht en -ontworpen.

Het is allemaal begonnen met de Paper Time werkplanner, de werktool om meer rust in je hoofd en grip op je werkdag te krijgen, zodat je toekomt aan wat voor jou belangrijk is.
En sinds krap een jaar staat dit prachtige notitieblok, met bijzonder fijne details zoals een superhandige inhoudsopgave, in mijn shop. Een notebook om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Maak er een kookboek met je favoriete menu’s, begin nu eens eindelijk aan een dagboek, of schrijf je avonturen op in je reisboek.

Wie staat week 16 (12 t/m 19 april) in de schijnwerpers?

Roppongi: jouw dagelijkse tripje Japan
Vandaag start de 2de week van onze Together we're strong Moederdag Give Away actie. Deze week is dat www.roppongi.nl

Ben jij al eens in het land van de rijzende zon geweest en zou je zo weer op reis willen? Of was je juist van plan een reis te boeken maar weet je dat in deze situatie dat voorlopig toch niet doorgaat?
Dan hebben we gelukkig Roppongi, zodat je je kunt hullen in alles wat met Japan te maken heeft. De webshop Roppongi is voor jou echt dé “place to be” 😉. 
Deze fijne plek is gevuld met mooie, bijzondere, grappige en handige hebbedingen uit Japan. Ik ben zelf dol op de 
Bestel je iets in deze shop gebruik dan de code PAPERTIME en je ontvangt een heerlijk zak Japans snoepjes.
  

Wie staat week 17 (20 t/m 27 april) in de schijnwerpers?

STUDIO URF EN OGEL
Deze week zetten we Studio Urf en Ogel van Cindy Terpstra in the spotlight. Zij is super creatief! In haar webshop store.urfenogel.nl vind je de meest originele geïllustreerde producten en echt opvallend leuke (custom made) cadeautjes en hebbedingen.

Familieportretten, posters, (muur)stickers, buttons, strijkapplicaties, kralenhangers, geboortekaartjes en nog veel meer.
Fantastisch vind ik de gepersonaliseerde familieportretten. Deze zijn mijn favoriet. De portretten zijn het ultieme cadeau voor je ouders, collega's, vrienden of studiegenoten. Je kunt je eigen unieke familieportret samenstellen: voor elke persoon kies je de haarkleur, de vorm van het kapsel, de bril of kleur van de kleding. 
Ook de leeftijd kun je aangeven, zodat de poppetjes kleiner gemaakt worden als het om kinderen gaat. Hoe leuk is dat!
De familieportretten zijn verkrijgbaar als print op stevig mat papier, op een houten plaat of als naambord bij de voordeur.

Shop je zo’n leuk portret, vrolijke kaarten of blije stickers bij Studio Urf en Ogel, vul dan PAPERTIME in bij de opmerkingen en je krijgt deze leuke buttons gratis bij je bestelling!Studiourfenogel.  .  

  

    04-04-2020 20:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.