Weergave:
 


Bezig met laden...
SALE
Pakket

Pakket: alle navullingen werkplanner plus twee doodle blokken

Heb jij eigen wensen en wil jij je Paper Time werkplanner aanpassen? Of zijn al je notitievellen en daily to do vellen op? Dan is dit je kans weer lekker alles in een keer aan te vullen of uit te breiden!  WIj hebben een heerlijk pakket samengesteld. Het navullingen-pakket bestaat uit:
- 50 vel werkplanner navulling notitievellen (2-zijdig bedrukt met aan een zijde lijntjes en een zijde stipjes)
- 50 vel werkplanner navulling daily/to-do lijstjes
- 50 vel werkplanner navulling projectplanning
- 12 weken navulling werkplanner weekoverzichten
- 1 Doodle blok rose (niet inklikbaar)
- 1 Doodle blok brons (met 2 perforatiegaten, niet inklikbaar in de werkplanner)
 De navullingen zijn voor speciaal gemaakt voor de Paper Time werkplanner. 

Door een bijzondere perforatie ontstaat een uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. Een pakje navulling bevat 50 vellen en deze zijn 2-zijdig bedrukt. Ze passen perfect in de Paper Time werkplanner. De Paper Time werkplanner is de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. 

Kijk ook verder rond in onze webshop, want met de stationery van Paper Time maak jij zelf van je werk een feestje!

Al een account aangemaakt? Je spaart als "special member" punten voor Paper Time shoptegoed!

Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95) 

visibility
shopping_cart

PAKKET: alle navullingen werkplanner plus doodle blokken

PAKKET: alle navullingen voor je Paper Time werkplanner plus twee doodle blokken

33,20

17,50

SALE
 

Extra schrijfruimte

ISBN: 9789082709742 
Notitievellen heb je nooit genoeg! Neem jij ook graag je Paper Time werkplanner mee naar afspraken? En maak jij dan ook veel aantekeningen? Dan is het fijn om wat extra notitievellen bij je te hebben. Zo heb jij altijd voldoende schrijfruimte.

Dit setje inklikbare notitievellen is één van de Paper Time planner navullingen.
De maat van deze vellen is 14,8 cm breed en 21 cm hoog en er zitten 50 vel in een pakje. 
Door het unieke inkliksysteem voeg je heel makkelijke de notitievellen toe aan je planner en kun je ze ook gemakkelijk weer verplaatsen. De oude haal je er makkelijk weer uit.

Navullingen

Er zijn verschillende navullingen verkrijgbaar: notitievellen, projectplanningvellen, extra weekoverzichten en to-do lijstjes. Je maakt met de inklikbare navullingen je werkplanner compleet. Je past hem aan aan op jouw speciale wensen. 

De navullingen hebben een uniek inkliksysteem, een speciale perforatie, om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. Een pakje navulling bevat 50 vellen en deze zijn 2-zijdig bedrukt. Ze passen perfect in de Paper Time werkplanner. 

De volgende navullingen kun je ook bestellen:

- 50 vel navulling daily/to-do

- 50 vel navulling projectplanning

- navulling weekoverzicht 12 extra weken

De navullingen zijn voor speciaal gemaakt voor de Paper Time werkplanner. Deze planner is de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Een slim niet-datumgebonden planningssysteem met vaste en inklikbare pagina's. Deze planner is een combi van een agenda (40 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block. Het is een ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. 

Meer stationary

Naast de werkplanner en de losse navulling heeft Paper Time nog meer fijne stationary producten zoals het Doodle blok en het Paper Time bureaublok. Kijk even rond in onze webshop. Je ziet het in een oogopslag dat het kan: maak van je werk een feestje ;-)

Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95)

Extra schrijfruimte nodig of de notitievellen in je werkplanner volgeschreven? Bestel dan nu het setje navulling notitievellen.

visibility
shopping_cart

Navulling werkplanner notitievellen

Paper Time planner navulling: inklikbare notitievellen (lijntjes en stippen)

6,95

4,95

SALE
 

To do lijstjes voor je werkplanner

ISBN: 9789082709711
Ben jij al in het bezit van de fijne Paper Time werkplanner? En heb je regelmatig drukke dagen waarvoor je graag je dagplanning en to-do uitschrijft? Gebruik dan de dagplanning/to-do lijstjes van Paper Time!

Dit setje inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes is één van de Paper Time planner navullingen.
De maat van deze lijstjes is 9 cm breed en 21 cm hoog en er zitten 50 vel in een pakje.
Door deze maat blijf je overzicht houden op je weekoverzicht als je deze lijstjes op drukke dagen hebt toegevoegd.

Lijstjes toevoegen

Met de inklikbare navullingen maak jij je werkplanner compleet en pas je hem aan op jouw speciale wensen. Er zijn verschillende navullingen verkrijgbaar voor extra schrijfruimte, projectplanning, extra weekoverzichten en to do lijstjes. 

Alle navullingen hebben een bijzondere perforatie; hierdoor ontstaat een uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. Een pakje navulling bevat 50 vellen en deze zijn 2-zijdig bedrukt. Ze passen perfect in de Paper Time werkplanner. 

De volgende navullingen kun je ook bestellen:

- 50 vel navulling notitievellen

- 50 vel navulling projectplanning

- navulling weekoverzicht 12 extra weken

De navullingen zijn voor speciaal gemaakt voor de Paper Time werkplanner. De Paper Time werkplanner is de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Een slim niet-datumgebonden planningssysteem met vaste en inklikbare pagina's. Deze planner is een combi van een agenda (40 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Er zit al een pakje to do lijstjes bij het Paper Time basisset. Het complete basisset, in mooie geschenkdoos, bestaat uit een A5 planboek van totaal 128 pagina's en een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes (50 vellen).

Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95)

Bestel nu de to do lijstjes.

 

visibility
shopping_cart

Navulling werkplanner To do lijstjes

Paper Time planner navulling: inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 1,95)

6,95

4,95

 

Wil jij meer weekoverzichten in je planner?

Dan zijn deze vellen met weekoverzichten wat voor jou. De maat van de vellen is 14,8 cm breed en 21 cm hoog en kun je met het unieke inkliksysteem heel makkelijk toevoegen of verplaatsen.

Standaard zitten 40 weekoverzichten in de werkplanner van Paper Time (gemiddeld aantal werkweken). Je kunt je planner nu uitbreiden tot 52 weken als je hem als agenda voor een jaar wilt gebruiken. 
Dit setje bevat dus 12 extra weken.

Lijstjes toevoegen

Wil jij je Paper Time werkplanner aanpassen zodat hij voldoet aan jouw eigen wensen? Dat kan! Met de inklikbare navullingen maak jij je werkplanner compleet. Er zijn verschillende navullingen verkrijgbaar. Zo maak jij je planner precies op maat en kun je fijn aan de slag! 

Door een bijzondere perforatie ontstaat een uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. Een pakje navulling bevat 50 vellen en deze zijn 2-zijdig bedrukt. Ze passen perfect in de Paper Time werkplanner. 

De volgende navullingen kun je ook bestellen:

- 50 vel navulling notitievellen (2-zijdig bedrukt met aan een zijde lijntjes en een zijde stipjes)

- 50 vel navulling projectplanning (noteer alles voor grotere projecten overzichtelijk bij elkaar: planning, gespreksnotities, wat je moet factureren, belangrijke contactgegevens en meer).

- 50 vel navulling daily/to-do lijstjes

De navullingen zijn voor speciaal gemaakt voor de Paper Time werkplanner.

De Paper Time werkplanner is de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Een slim niet-datumgebonden planningssysteem met vaste en inklikbare pagina's. Deze planner is een combi van een agenda (40 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden.
Het complete basisset, in mooie geschenkdoos, bestaat uit een A5 planboek van totaal 128 pagina's en een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes (50 vellen).

Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95)

Maak je planner compleet en bestel nu de weekoverzichten.

visibility
shopping_cart

Navulling werkplanner weekoverzichten (12 weken)

Werkplanner weekoverzicht (12 weken) Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95)

3,95

SALE
 

Projectplanning

ISBN: 9789082709728
Heb jij veel losse projecten en wil je deze graag geordend bij elkaar houden? Gebruik dan de verplaatsbare projectplanningvellen die mooi in je Paper Time werkplanner passen.
Door het speciale inkliksysteem, een unieke perforatie, kun je de blaadjes makkelijk toevoegen of verplaatsen.
Een setje bevat 50 vel en is 2 zijdig bedrukt.
De maat van deze vellen is 14,8 cm breed/21 cm hoog.

Aanpassen

Heb jij eigen wensen en wil jij je Paper Time werkplanner aanpassen? Dat kan! Met de inklikbare navullingen maak jij je werkplanner compleet. Er zijn verschillende navullingen verkrijgbaar, zodat je precies op maat met jouw planner aan de slag kan!

Door een bijzondere perforatie ontstaat een uniek inkliksysteem om de vellen gemakkelijk toe te voegen of te verplaatsen. Een pakje navulling bevat 50 vellen en deze zijn 2-zijdig bedrukt. Ze passen perfect in de Paper Time werkplanner. 

De volgende navullingen kun je ook bestellen:

- 50 vel navulling notitievellen (2-zijdig bedrukt met aan een zijde lijntjes en een zijde stipjes)

- 50 vel navulling daily/to-do lijstjes

De navullingen zijn voor speciaal gemaakt voor de Paper Time werkplanner

De Paper Time werkplanner is de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Een slim niet-datumgebonden planningssysteem met vaste en inklikbare pagina's. Deze planner is een combi van een agenda (40 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-block. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. 
Het complete basisset, in mooie geschenkdoos, bestaat uit een A5 planboek van totaal 128 pagina's en een blok inklikbare dagplanning/to-do-lijstjes (50 vellen).

Kijk ook verder rond in onze webshop, want met de stationary van Paper Time maak jij zelf van je werk een feestje!

Al een account aangemaakt? Je spaart als "special member" punten voor Paper Time shoptegoed!

Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 2,95)

Onmisbaar: de navulling projectplanning.

 

visibility
shopping_cart

Navulling werkplanner projectplanning

Werkplanner navulling:  verplaatsbare projectplanning Geen verzendkosten vanaf 30,- (tot 30,- zijn de verzendkosten 1,95)

6,95

4,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.