Loopbaan workshop Power Parfum maken Loopbaan workshop Power Parfum maken
Loopbaan workshop Power Parfum maken Loopbaan workshop Power Parfum maken
Loopbaan workshop Power Parfum maken
0 Review | Review toevoegen
Nieuw Maak je eigen Power Parfum en bepaal jouw koers Laat jouw persoonlijke kracht tot leven komen in een flesje parfum. Zet jezelf krachtig neer met jouw persoonlijke parfum...
€ 149,00
Prijs per Stuk
Het aantal Paper Time spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 99
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nieuw

Maak je eigen Power Parfum en bepaal jouw koers

Laat jouw persoonlijke kracht tot leven komen in een flesje parfum.

Zet jezelf krachtig neer met jouw persoonlijke parfum samengesteld op basis van jouw waarden, talenten en eigenschappen die je graag wilt uitstralen. Iedereen bezit unieke waarden, talenten en eigenschappen die je onderscheidend maken en je kracht geven. Wij gaan samen met jou deze kracht versterken door middel van geur - jouw persoonlijke geur: jouw POWER PARFUM.

POWER PARFUM is een mooi hulpmiddel om jezelf stevig neer te zetten op belangrijke momenten, zoals een lastig gesprek met je leidinggevende, een sollicitatiegesprek of een presentatie. Jouw persoonlijke parfum geeft je op deze momenten een krachtig gevoel. Wist je dat geuren direct naar het limbisch systeem van de hersenen gaan, het deel dat verantwoordelijk is voor emoties en herinneringen? Jouw persoonlijke parfum herinnert je aan jouw specifieke waarden, talenten en welke eigenschappen je graag wil benadrukken. Dit kan je helpen een gevoel van comfort en veiligheid te creëren, vooral in tijden van stress en onzekerheid. Ruik even aan je pols vlak voor je de gespreksruimte binnenloopt om jezelf te bekrachtigen.

Tijdens deze workshop onderzoeken we de koers voor jouw loopbaan en ontdek je jouw belangrijkste waarden, talenten en eigenschappen. Door zorgvuldig etherische geurdruppels te selecteren die hierbij passen, stel je een unieke geur samen die jouw persoonlijke kracht weerspiegelt. Met je eigen POWER PARFUM kun je jouw persoonlijke kracht oproepen op elk gewenst moment!

Resultaat van deze workshop (2,5 uur):

  • Uitstraling
    Met jouw POWER PARFUM zet jij de eerste stap in het versterken van jouw persoonlijke kracht. Jij bent uniek en dat maakt je bijzonder. Een parfum op basis van jouw waarden, talenten en eigenschappen zorgt ervoor dat jij jezelf kunt zijn en uitstralen wat jij belangrijk vindt.
  • Versterk jouw zelfvertrouwen
    Een goed gekozen geur kan een grote impact hebben op hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien. Met onze POWER PARFUM krijg jij niet alleen een geur die bij jou past, maar ook een boost in zelfvertrouwen. Wanneer jij jezelf krachtig neerzet met een geur die bij jou past, straal je dit ook uit naar anderen toe.
  • Bepaal jouw koers
    Door middel van jouw persoonlijke POWER PARFUM bepaal jij jouw koers. Je creëert een geur die jouw waarden, talenten en eigenschappen weerspiegelt en daarmee laat jij zien wie jij bent en waar jij voor staat. Zo kan jouw geur helpen om jouw doelen te bereiken en jouw dromen waar te maken.

VRAAG DE SPECIALE PRIJS VOOR GROEPEN AAN PER MAIL
Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@paper-time.nl

Jouw traject is straks te vinden op paper-time-loopbaanbegeleiding.nl

 

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.