Pakketten-en-brievenbus-cadeautjes
Weergave:
 


Bezig met laden...
Pakket

Bureaupakket: Overlegblok, Bureaublok en verrassing

Bureaupakket: Het ideale cadeautje voor een nieuwe collega, iemand met een nieuwe baan, iemand waar je vaak mee samenwerkt en natuurlijk voor jezelf! Bevat naast het Overlegblok en het Bureaublok een verrassing ter waarde van minimaal 5,-.


Wist jij dat met een opgeruimde werkplek je meer rust in je hoofd kunt creëren? Niet iedereen is even gestructureerd, maar met een opgeruimde werkplek heb je meer overzicht, ben je productiever en verhoog je je prestatievermogen.

Het bureaupakket bestaat uit het Bureaublok en het Overlegblok van Paper Time, echt een uitkomst!
Met het Bureaublok voorkom je losse  lijstjes en aantekeningen op je bureau. Deze zorgen alleen maar voor onrust! En dan het Overlegblok! Een goede voorbereiding van een overleg vergroot de kans op efficiënt en effectief overleg aanzienlijk. Het Overlegblok van Paper Time is een ideale tool om je voor te bereiden.
Kortom: wat een fijn pakket!

Alles natuurlijk in stijl, dus passend bij de werkplanner. Zo wordt je werk een feestje!

 

 

visibility

Bureaupakket: overlegblok en bureaublok

Het ideale cadeautje voor een nieuwe collega, iemand met een nieuwe baan, iemand waar je vaak mee samenwerkt en natuurlijk voor jezelf!...

19,95

LIMITED

Jubileum Planpakket

Jaarplanner-pakket "dromen" (A4 jaarplanner, vel tabstickers)

Een aanbieding om blij van te worden? Zeker! De jaarplanner is een speciaal jubileum product (Paper Time bestaat 5 jaar) en is alleen verkrijgbaar bij de Paper Time webshop.

Gratis verzending v.a. 50,- | verzending binnen 2-3 werkdagen | gratis inpakken | uniek assortiment | personaliseren mogelijk

 

visibility

Jaarplanner Planpakket dromen

Planpakket met A4 jaarplanner

11,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies