Planner-personaliseren
Weergave:
 


Bezig met laden...
UNIEK

Personaliseren met je eigen voorblad
PAPER TIME WERKPLANNER A5

Paper Time Werkplanner A5 met gepersonaliseerd voorblad

Dat is fijn! Je kunt nu in overleg met Paper Time een mooi voorblad aan je relatiegeschenk toevoegen.
Dit is al mogelijk vanaf 8 stuks! Bestel je planners met eigen voorblad en wij nemen contact met je op over het ontwerp. Je krijgt dan het voorblad in de planners GRATIS!
Er zijn verschillende opties. 
1. Bij een bestelling van 8 planners of meer kun je een in huisstijl van je bedrijf opgemaakt eerste vel krijgen in iedere planner. We pakken het gratis in en sturen het naar 1 adres. 

In overleg kan het ook met een geschreven kaartje rechtstreeks naar verschillende adressen verzonden worden tegen de meerprijs van verzend en verpakkingskosten. Stuur dan even eerst een mailtje naar info@paper-time.nl

2. Bij afname van 3 of meer planners pakken wij het mooi in en kunnen gratis een handgeschreven kaartje toevoegen en rechtstreeks per stuk versturen tegen de meerprijs van verzend en verpakkingskosten. Stuur dan even eerst een mailtje naar info@paper-time.nl 

De ideale planner voor al je werkzaamheden bestaat! De werkplanner van Paper Time. Dankzij een slim niet-datumgebonden planningssysteem met ringbandje en losse vullingen is Paper Time dé perfecte combi van een agenda (52 werkweken), notitieboek, social media planner en to-do-lijst. Daarmee is Paper Time de ideale tool om offline structuur te creëren in al je werkzaamheden. Eindelijk overzicht! Daarnaast is Paper Time gewoon een supermooie musthave. Daar kun jij mee gezien worden op weg naar een business meeting! Of op kantoor. Of gewoon thuis aan de keukentafel.
Yay, offline is de nieuwe luxe!

Wil jij ook overzicht? Bestel nu dan nu de planner. 

 

 

visibility

Werkplanner PERSONALISEREN

Paper Time Werkplanner PERSONALISEREN

27,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies