Paper Time podcast - hoe werkt de focus methode

Je kunt hier naar aflevering #002 luisteren van de Podcast voor plannen met focus.

Dit seizoen starten we met een opeenvolgende reeks waarin we de Paper Time planmethode stapsgewijs uitleggen zodat je lekker direct aan de slag kunt met pl"e"nnen en plannen!

Wil jij ook weten wat de focus-planmethode jou brengt? In de Paper Time podcast afleveringen neem ik je in stappen mee hoe je de methode kunt toepassen. Kleine stapjes voor groot resultaat!

Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk overzicht hebt, inzicht in je week en grip op je werkdag? Dat je toekomt aan je taken, zodat je je doelen stap voor stap bereikt en meer vrije tijd overhoudt? Heel fijn! Zo voel je je voldaan en tevreden aan het einde van je werkdag. 

WONDERPIL
De focus-planmethode van Paper Time is een eenvoudige maar doeltreffende manier om keuzes te maken, zaken wegstrepen, je doelen in stukjes op te delen en taken af te ronden.

Er zitten onderdelen in de methode die algemeen bekend zijn, maar meestal beginnen de verschillende planmethodes te groot waardoor je gelijk al denkt dat het niets voor jou is. Gelijk grote plannen uitschrijven als je nu al niet uitkomt met je tijd. Dat heeft geen zin en is ontmoedigend. Wij gaan klein beginnen bij je week en dag, zodat die in basis op orde is en je rust hebt om echt bezig te gaan met het grotere werk. Dus inzoomen,  uitzoomen en dan weer inzoomen.

Je kunt de methode direct toepassen en meteen stappen zetten om je doelen te bereiken. Je zult merken dat je meer grip op je plannen krijgt en meer werk afkrijgt.

Een handige tool hierbij is de papieren Paper Time Werkplanner. Dit is een offline plansysteem wat voor veel werkende en ondernemende vrouwen de ideale oplossing is om focus te houden om doelen te bereiken. Maar je kunt ook werken in een journal of agenda en notitieboek.

En weet je wat de focus-planmethode jou brengt?
• Je kunt prioriteiten stellen en je focussen;
• Je hebt meer vrijheid en flexibiliteit;
• Je hebt meer energie om te doen wat je graag doet;
• Je hebt meer grip op je tijd;
• Je werkt niet harder, maar doet meer van wat je wilt doen;
• Je doet je werk met passie, waardoor je je prettiger voelt;
• Je hebt een goed plan, en daardoor minder stress.
Nu je weet dat de focus methode je met een goed plan minder stress kan bezorgen, Hoe je kunt werken met passie en hoe je je prettiger kunt voelen,Wil jij je misschien ook wel abonneren op deze podcast: zet hem bij je favorieten.
Maak gebruik van de gratis printables en informatie en kijk op www.paper-time.nl

Helemaal leuk om een berichtje van jou te ontvangen om te horen wat je van de podcast vindt. Of misschien heb je vragen of suggesties. Mail mij>
 

    01-07-2021 11:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.