Maak kennis met de podcast voor plannen met Focus

Je kunt hier naar aflevering #001 luisteren van de Podcast voor plannen met focus.

Dit seizoen starten we met een opeenvolgende reeks waarin we de Paper Time planmethode stapsgewijs uitleggen zodat je lekker direct aan de slag kunt met pl"e"nnen en plannen!

Ik kreeg heel vaak te horen van klanten dat ze het zo fijn vonden als ik enthousiast vertelde over de Paper Time werkplanner en de Focus methode en alle ander tips om meer tijd over te houden voor jezelf. Misschien vind jij het ook fijn om naar deze podcast afleveringen te luisteren wanneer het jou uitkomt en meer te horen over de methode en allerlei tips te krijgen om grip op je werkdag te krijgen en met plezier te werken naar focus om jouw doelen te bereiken: doen wat jij graag doet. 

Je vraagt je natuurlijk af wat er zo bijzonder is aan deze methode en wat jij eraan kunt hebben. Wil jij ook weten wat de focus-planmethode jou brengt? In de Paper Time podcast afleveringen neem ik je in stappen mee hoe je de methode kunt toepassen. Kleine stapjes voor groot resultaat!

Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk overzicht hebt, inzicht in je week en grip op je werkdag? Dat je toekomt aan je taken, zodat je je doelen stap voor stap bereikt en meer vrije tijd overhoudt? Heel fijn! Zo voel je je voldaan en tevreden aan het einde van je werkdag. 

Maak gebruik van de gratis printables en informatie en kijk op www.paper-time.nl

Helemaal leuk om een berichtje van jou te ontvangen om te horen wat je van de podcast vindt. Of misschien heb je vragen of suggesties. Mail mij>

 

    03-04-2021 21:00     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Laura -  11-06-2021

Hoi Marloes, Ik kan nergens een link vinden om op te klikken. Ik zou graag naar je podcast willen luisteren. Groetjes Laura