Loopbaan--en-talentcoaching
Weergave:
 


Bezig met laden...
Nieuw

Loopbaan workshop met porseleinen hart

Scherven bepalen jouw richting

Deze workshop is 1-op-1 in te zetten of als afsluiting van een zelfanalyse traject, waarbij je zaken achter je laat en dromen gaat verankeren. Kort samengevat maak je tijdens dit ritueel verbinding met jouw hart en gaat na het openen/breken daarvan op jouw eigen tijd en tempo aan de slag om jouw hart te helen, ervaringen te koesteren en plannen te verankeren. Dit doe je letterlijk; met het beschrijven van de scherven en met goudlijm en figuurlijk; op een diepere laag emoties, herinneringen en nieuwe plannen te voelen en omarmen…Wanneer het hart geheeld is staan de gouden lijnen symbool voor jouw unieke levenservaringen en veranderen in iets moois, dat gezien mag worden. Klaar om in beweging te komen.

Deze workshop is inclusief porseleinen hart ter waarde van 39,-. Individueel te boeken of als groep. 
Voor informatie kijk op: www.paper-time-loopbaanbegeleiding.nl

VRAAG DE SPECIALE PRIJS VOOR GROEPEN AAN PER MAIL
Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@paper-time.nl

Jouw traject is straks te vinden op paper-time-loopbaanbegeleiding.nl

 

 

 

visibility

Loopbaan workshop met porseleinen hart: Scherven bepalen jouw richting

Deze workshop is 1-op-1 in te zetten of als afsluiting van een zelfanalyse traject, waarbij je zaken achter...

169,00

Nieuw

Maak je eigen Power Parfum en bepaal jouw koers

Laat jouw persoonlijke kracht tot leven komen in een flesje parfum.

Zet jezelf krachtig neer met jouw persoonlijke parfum samengesteld op basis van jouw waarden, talenten en eigenschappen die je graag wilt uitstralen. Iedereen bezit unieke waarden, talenten en eigenschappen die je onderscheidend maken en je kracht geven. Wij gaan samen met jou deze kracht versterken door middel van geur - jouw persoonlijke geur: jouw POWER PARFUM.

POWER PARFUM is een mooi hulpmiddel om jezelf stevig neer te zetten op belangrijke momenten, zoals een lastig gesprek met je leidinggevende, een sollicitatiegesprek of een presentatie. Jouw persoonlijke parfum geeft je op deze momenten een krachtig gevoel. Wist je dat geuren direct naar het limbisch systeem van de hersenen gaan, het deel dat verantwoordelijk is voor emoties en herinneringen? Jouw persoonlijke parfum herinnert je aan jouw specifieke waarden, talenten en welke eigenschappen je graag wil benadrukken. Dit kan je helpen een gevoel van comfort en veiligheid te creëren, vooral in tijden van stress en onzekerheid. Ruik even aan je pols vlak voor je de gespreksruimte binnenloopt om jezelf te bekrachtigen.

Tijdens deze workshop onderzoeken we de koers voor jouw loopbaan en ontdek je jouw belangrijkste waarden, talenten en eigenschappen. Door zorgvuldig etherische geurdruppels te selecteren die hierbij passen, stel je een unieke geur samen die jouw persoonlijke kracht weerspiegelt. Met je eigen POWER PARFUM kun je jouw persoonlijke kracht oproepen op elk gewenst moment!

Resultaat van deze workshop (2,5 uur):

  • Uitstraling
    Met jouw POWER PARFUM zet jij de eerste stap in het versterken van jouw persoonlijke kracht. Jij bent uniek en dat maakt je bijzonder. Een parfum op basis van jouw waarden, talenten en eigenschappen zorgt ervoor dat jij jezelf kunt zijn en uitstralen wat jij belangrijk vindt.
  • Versterk jouw zelfvertrouwen
    Een goed gekozen geur kan een grote impact hebben op hoe jij je voelt en hoe anderen jou zien. Met onze POWER PARFUM krijg jij niet alleen een geur die bij jou past, maar ook een boost in zelfvertrouwen. Wanneer jij jezelf krachtig neerzet met een geur die bij jou past, straal je dit ook uit naar anderen toe.
  • Bepaal jouw koers
    Door middel van jouw persoonlijke POWER PARFUM bepaal jij jouw koers. Je creëert een geur die jouw waarden, talenten en eigenschappen weerspiegelt en daarmee laat jij zien wie jij bent en waar jij voor staat. Zo kan jouw geur helpen om jouw doelen te bereiken en jouw dromen waar te maken.

VRAAG DE SPECIALE PRIJS VOOR GROEPEN AAN PER MAIL
Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@paper-time.nl

Jouw traject is straks te vinden op paper-time-loopbaanbegeleiding.nl

 

 

 

visibility

Loopbaan workshop Power Parfum maken

149,00

Nieuw

Loopbaan- en talentcoaching

Ben jij een onderneemster of een ondernemende vrouw?

En zit jij met vragen over je werksituatie? Voel je je overspannen of futloos door je werk, zoek je binnen je werk meer plezier of wil jouw beroeps- en privéleven beter samen laten komen? Misschien wil je weten welk werk écht bij mij past, wil je de balans opmaken van jouw loopbaan en kijken of je goed bezig bent of wil je weten hoe jij je talenten volop kunt benutten? Misschien heb je twijfels of ben even je je richting kwijt.

Bij Paper Time loopbaan- en talentcoaching kun je met veel vragen terecht. Marloes Lubberding, loopbaan- en talentcoach, kan door de gesprekken en verschillende oefeningen en werkvormen je helpen antwoorden te vinden op jouw vragen (ondersteund door papieren tools en e-modules).
Loopbaanbegeleiding is echt niet alleen een optie is als je van werk wilt veranderen. Je krijgt tools aangereikt om weer plezier te vinden in je werk of om werk en privé samen te laten vallen in een voor jou prettige verhouding.

Tijdens jouw persoonlijke traject waarin wij samen gaan onderzoeken waar jouw kracht ligt en wat je graag zou willen.

Heb je nog vragen?
Mail dan naar info@paper-time.nl

Jouw traject is straks te vinden op paper-time-loopbaanbegeleiding.nl


 

 

 

 

visibility

Loopbaan- en talentcoaching

975,00

VOL

*VOL*
Gratis workshop Loopbaanparfum ontwerpen in Deventer tijdens de Week van de Loopbaan

*VOL*
De Week van de Loopbaan, van 18 tot en met 22 september, georganiseerd door het Noloc, staat voor de deur. Deze week bied ik in Deventer ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers een workshop Loopbaanparfum en mini-loopbaanplan maken aan.
Deze unieke workshop bestaat uit het maken van een mini-loopbaanplan en het samenstellen van een persoonlijk parfum. Hiermee weet je waar je staat, word je bewust van je waarden en talenten en bepaal je welke stappen je eventueel wil maken.
Mijn slogan - “Ontwerp” je eigen loopbaan - komt tot leven met behulp van diverse creatieve werkvormen die ik gebruik om professionele groei en een toekomst vol mogelijkheden te helpen visualiseren. Ik begrijp dat een carrière soms uitdagende kruispunten kent, waarbij het essentieel is om helderheid te vinden. Daarom wil ik in deze speciale week mijn kennis en ondersteuning delen, zonder kosten. Grijp deze unieke kans! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus leg snel deze gratis workshop in je winkelmandje en bestel. Hiermee reserveer jij jouw plek tijdens de Week van de Loopbaan. 

Locatie: Schonenvaardersstraat 9, Deventer | Datum: woensdag 20 september | Aanvang: 13.30 uur | Duur: ong. 2 uur

Heb je nog vragen? Neem contact op via www.paper-time-loopbaanbegeleiding.nl
 

 

visibility

Workshop Week van de Loopbaan

Gratis workshop Loopbaanparfum ontwerpen in Deventer tijdens de Week van Loopbaan

0,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies